Ung mor ser spøgelser efter anonyme underretninger

Selvom samarbejdet med kommunen er fint, så påvirker underretningerne alligevel Luna.

Luna Munk fra 'De unge mødre' er meget åben omkring sit liv på de sociale medier, og hun er heller ikke bange for at fortælle, når livet er hårdt som enlig mor med tre små drenge. Men den ærlighed giver bagslag af og til, fortæller Luna i det nyeste afsnit af 'De unge mødre'.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang taler ud om abort

Her åbner hun op for, hvordan det flere gange har betydet, at hendes følgere har lavet anonyme underretninger til kommunen omkring hende, hvor hun bliver beskyldt for ting ud fra sin ageren på de sociale medier.

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Silas Holst fortæller om sin fremtid med Nicolai efter frieriet.

Hun får i gennemsnit en anonym underretning om måneden, og i videoen øverst i artiklen kan man se, hvad underretningerne blandt andet går ud på. Selvom hendes samarbejde med kommunen er godt, så påvirker underretningen og kommunens undersøgelser dog stadig den unge mor.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-par er ikke længere kærester: Slog op på SMS

- Den her følelse man får, når man oplever det, det er jo det her med, at man er lidt på vagt, for det kan jo være alle omkring en. Det er som om, man ser spøgelser alle vegne og prøver at finde ud af, hvem personen er, selvom det jo egentlig er en umulig opgave, fortæller Luna i afsnittet.

Hør mere om, hvordan det påvirker Luna herunder, og se hele afsnittet af 'De unge mødre' på Discovery+.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang indrømmer: Jeg hadede Hollies far