Simon Stenspil om barn nummer to: Klar til kaos

Skuespillerparret venter deres andet barn, og for Simon Stenspil betyder familieforøgelsen endnu mere kaos i hjemmet.

I sidste uge afslørede skuespiller Anna Stokholm for rullende kameraer, at hende og skuespillerkæresten Simon Stenspil venter deres andet barn sammen.

LÆS OGSÅ: Gitte Nielsen taler ud: Holder sig frisk med botox

Parret har i forvejen sønnen Ziggy Bob, der netop er fyldt to år, så med et lille barn, der blæser rundt i hjemmet i forvejen, faldt nyheden om Annas graviditet ind lige midt i uvejret.

Det fortalte Simon, da HER&NU mødte ham til premieren på 'Napoleon' i går og spurgte ham, hvordan han reagerede på nyheden.

LÆS OGSÅ: Christopher Læssø afslører: Har taget stort skridt med kæresten

- Fuck. Det er sådan lidt, nu stormer det, og så kan det lige så godt regne også. Når der er fuld kaos, så lad os da bare gå all in, fortalte Simon, der dog elsker at være far:

- Det er noget af det sjoveste, jeg nogensinde har prøvet - at have sådan en lille størrelse, der styrter rundt. Ziggy Bob er lige fyldt to, og han er fuld fest, og jeg elsker det.

Vil ikke vide kønnet

Barnet er sat til at komme til verden i april, og parret ønsker at forblive i uvished, når det kommer til barnets køn.

- Det er en overraskelse. Det var det også med Ziggy Bob, og det har vi valgt, at det skal være endnu engang. Der er ikke så mange overraskelser i livet længere, så det er en af dem, der skal være der, synes jeg, forklarede skuespilleren.

LÆS OGSÅ: Stéphanie Surrugue viser kæresten frem for første gang

Under sin første graviditet blev Anna ramt af graviditetsdiabetes, og hun fortalte sidste uge, at det allerede er bonet ud under hendes nuværende graviditet. Simon kunne dog fortælle, at Anna har det godt.

- Hun har været lidt uheldig med noget kvalme, men det tror jeg lidt er sådan, det er en gang imellem. Ellers har hun det rigtig godt.

Simon kunne også fortælle, at den kommende storebror, Ziggy Bob, ligner sin far, når det kommer til nyheder om familieforøgelse.

- Han taler meget pænt om det og siger, at der er et barn inde i maven, og vi snakker selvfølgelig om det. Men jeg tror, han har det lidt ligesom sin far, dengang vi skulle have ham. Man forstår det først, når barnet er der.

LÆS OGSÅ: Saszeline alene igen: Brylluppet er aflyst

Anna Stokholm og Simon Stenspil med Ziggy Bob, da han var et halvt år gammel.
Anna Stokholm og Simon Stenspil med Ziggy Bob, da han var et halvt år gammel.