Mark fra Gift ved første blik

GVFB-Mark er klar til ny kæreste

Mark er stoppet med at date andre, efter han mødte Sabrina.

Mange af tv-seerne heppede på Mark Wortsen og Line Winther Lindtor i 'Gift ved første blik', men i slutningen af eksperimentet stod det klart, at det ikke ville blive dem efter programmet.

LÆS OGSÅ: Afbrød tv-optagelser: Casper Christensen indlagt

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Marie fortæller om 'Robinson Ekspeditionen'.

Det betyder dog ikke, at Mark har mistet troen på kærligheden, og senest er han blevet koblet sammen med DR-kendissen Sabrina Sau fra 'De dyre piger'. De to har dog afvist, at de dater, og Sabrina fortalte i sidste uge, at hun ikke er klar til en kæreste lige nu.

LÆS OGSÅ: Mette Blomsterberg viser kæresten frem for første gang

Mark er til gengæld mere end klar til en kæreste.

- Det har jeg været i alt for lang tid nu, fortæller Mark, som dog ikke tør sige, om den kæreste skal være Sabrina

- Sabrina og jeg har kun snakket sammen i tre uger, det kender jeg hende slet ikke godt nok til at kunne udtale mig om. Men jeg har datet en del i oktober, efter afslutningen af 'Gift ved første blik' var blevet vist på tv, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Marie forklarer: Dét sker der, når man er ude af ‘Robinson’

Må skrue charmen

Dateriet er dog stoppet, og Mark fortæller, at han ikke har datet andre, siden han mødte Sabrina, og lige nu ser han tiden an. Han har det dog helt fint med, at Sabrina ikke er klar til en kæreste.

LÆS OGSÅ: Ibi Støving om 'Paradise'-fortid: Jeg var igennem hakkemaskinen

- Lige nu ændrer det ingenting på grund af vores nuværende relation, og hvis der kommer følelser i klemme senere, jamen så må jeg jo skrue charmen på og håbe, hun på sigt bliver klar, lyder det fra Mark.

LÆS OGSÅ: WOW: Sofie Linde vender tilbage

Selvom Sabrina og Mark ikke dater, kan der ikke være nogen tvivl om, at de nyder hinandens selskab. På deres Instagram kan man se, at de netop har holdt weekend sammen og været på spa, og så har de været ude og se Kronborg Slot.

Mark understreger dog, at deres relation ikke har ændret sig, selvom de to hygger sig sammen.