Katherina og Peter med sønnen Alexzander. (Foto: Discovery Networks Danmark/Janus Nielsen)
Katherina og Peter med sønnen Alexzander. (Foto: Discovery Networks Danmark/Janus Nielsen)

Reality-stjerner er blevet uvenner omkring dyremishandling

Beskyldningerne flyver mellem 'De unge mødre'-deltagerne, og der er kun én ting, der er helt sikkert og vist.

I flere år har 'De unge mødre'-deltagerne Katherina Søborg og Natascha Linea Kaup Jensen været bedste veninder. Venskabet var så stærkt, at Natascha Linea flyttede til Mors for at få en ny start og være tæt på veninden og hendes børn.

LÆS OGSÅ: Linse om Geggos nye far: Jeg fik det stramt

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Natascha Linea er til Reality Awards.

Da Natascha Linea afslørede tidligere på året, at hun ventede tvillinger, skrev hun på Instagram, at Katherina skulle være tvillingernes gudmor. Men nu er venskabet slut.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens hemmelighed: Jeg tror, jeg er den første kvinde i Danmark, der har opnået det

Det stod klart allerede for nogle uger siden, da Katherina efter at have efterlyst en kat på Instagram den 31. marts, få dage senere kom historien om, hvordan hun mente, Natascha Linea havde mishandlet katten, hun havde fået som killing af Katherina og kæresten Peter.

Den 3. april fandt de nemlig katten inde i Natascha Lineas lejlighed, hvor den var hårdt medtaget. 14 dage forinden var Natascha Linea flyttet fra lejligheden akut. Hun bad Katherina om at se efter katten, som var udenfor.

Katherina og familien var derfor rundt og lede efter katten udenfor, og de eftersøgte den også på Instagram og Facebook, men de kunne ikke finde den.

Sønnen måtte betale dyrlægen med børneopsparing

Lørdag den 1. april var Natascha Linea så tilbage i lejligheden, hvor hun fandt katten og skrev til Katherina, at den var der, og at hun havde givet den vand og mad. Natascha Linea mener, katten må være løbet ind under eftersøgningen. Men Katherina mener, Natascha Linea har efterladt den der.

LÆS OGSÅ: Melissa Nielsen arbejder på forholdet: Flytter hver til sit

- Vi har ikke set katten indenfor, men har ledt ude, da hun sagde, den var efterladt udenfor. Katten har nu været ved dyrlæge og er der stadig. Han skal opereres på grund af sine skader. Lægen siger, at han med sikkerhed har haft disse skader, da NL (Natascha Linea red.) sidst så ham (lørdag), men hun har INTET gjort for at hjælpe! Vi henter først katten i dag, fordi vi ikke var hjemme før, og det hastede jo ikke. Katten var i god behold med mad og vand, troede vi, skrev Katherina på Instragram mandag den 3. april og fortsatte:

- Nu venter vi så på at høre, om katten kan nøjes med at få amputeret sin hale, eller om han skal aflives på grund af sine skader! Mikkel har brugt af sin børneopsparing og betalt de 3.000 kroner, det kostede indtil videre, da vi ikke lige har til at betale nu her. Hold nu kæft det viser hjerte. Hans værdier kan man slet ikke sætte ord på. Vi er så rørte over hans gerning! I morgen ved vi, om vi stadig har en kat, og om NL bare har misrøgtet en kat eller dræbt den!

Natascha Linea: Katherina er glemsom

Heldigvis gik det over al forventning med katten, som endte med både at kunne beholde livet og halen. Han skulle igennem et længere behandlingsforløb på 16 dage, skrev Katherina nogle dage senere på Instagram, men han kunne komme hjem til sit nye hjem hos Katherina og familien.

LÆS OGSÅ: Cecilie Haugaard melder alt klar: Kom ud lillesøster

Katherinas opdatering på Instagram fik dog nettet til at gløde, og kritikken haglede ned over Natascha Linea, som imellemtiden var fuldstændig tavs. I går tog Natascha Linea dog bladet fra munden og lavede et opslag på sin Instagram-profil, som forklarer, hvad hun mener, der er sket.

- Husk på, der er altid flere sider af en sag. Jeg kommer ikke til at kommentere yderligere på denne her sag, men jeg synes ikke, det er fair, at Katherinas glemsel skal gå ud over mig. På et tidspunkt i marts måned blev jeg nødt til at tage lidt akut fra Mors af personlige årsager. Jeg kontakter Katherina og fortæller hende, at jeg i en periode bliver nødt til at forlade mors. På dette tidspunkt var jeg ikke klar over, hvor længe det handlede om, men regnede kun med, det var få dage, skriver Natascha Linea og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian klar til ny sæson 'Love is blind'

- Vi aftaler, at hun kigger efter katten og passer på ham, mens jeg er væk. Jeg fortæller hende, at han lige er blevet lukket udenfor, men han kommer med det samme, når man åbner døren. Jeg afleverer en nøgle til min leglighed til Katherina, så hun kunne passe på min kat som aftalt. Efter cirka en uge finder jeg ud af, at jeg ikke vender retur til Mors og spørger Katherina, om hun ville have lyst til at overtage katten igen, hvilket hun meget gerne vil.

- Jeg undrer mig flere gange over, hun ikke kan kalde ham til sig, da han åbenbart stadig er udenfor, for sådan plejer han bestemt ikke at være. Efter omkring 14 dage vender jeg retur til legligheden, da jeg akut lige skal hente noget og har ikke rigtig tid til at være der, da jeg har en rigtig stram tidsplan. Men jeg opdager til min store skræk, at Katherina på et eller andet tidspunkt har lukket katten ind i lejligheden, og han har hverken vand eller mad. Jeg bliver simpelthen så hidsig over, hun ikke har passet min kat, som hun har lovet mig og bare lukket ham ind. Jeg giver ham mad og vand og ser så, at han er kommet til skade med sin hale.

LÆS OGSÅ: Signe Vadgaard jubler: Skal være mor igen

Herefter skrev Natascha Linea ifølge opslaget en vred besked til Katherina, som hun ikke fik svar på. Natascha Linea mener ikke, hun har gjort noget galt, fordi hun sørgede for pasning af katten og sørgede for, den blev overtaget af en anden. Hun mener, det er Katherina, der ikke har gjort som aftalt og kalder det dårlig stil.

Katherina: Vi havde ikke en aftale

Det vil Katherina dog ikke have hængende på sig, og hun følger op på deres Instagram-krig med et opslag, hvor hun påpeger hullerne i Natascha Lineas forklaring.

- Der er ingen glemsel fra min side af. Hun tog til Lolland en søndag, og først mandag efter kl. 12 fortalte hun, at de var på Lolland. Hun regnede med at være tilbage torsdag-fredag og mente, at katten sagtens kunne klare sig i det tidsrum. Kort sagt: Vi havde 0 aftale. Det fik vi om mandagen, men på det her tidspunkt var katten udenfor, og ingen vidste, hvor han var, skriver Katherina på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Geggo taler ud om ny far: Ikke vred

- Jeg bor knap 23 km fra Nataschas tidligere adresse. Det ville have været lettere, hvis Mathias (Natascha Lineas eksmand, red.) kunne have ledt efter ham, men da han heller ikke boede der længere, så var det også udelukket.

Katherina: Sig undskyld og betal

Katherina slutter sit opslag med en opfordring til sin tidligere veninde:

- I dag er det den 20. april. Natascha. Du har fået børnepenge, og jeg ved, at du ser det her opslag, og at du ser det her billede. Se på Oreos hale. Han var DIT ansvar. Du lovede at passe på ham. Jeg synes, det eneste rigtige at gøre er, at du tager ansvar. Erkender, hvad du gjorde. Undskylder, og betaler de udgifter, som din behandling af ham har resulteret i. 4000 kr og han skal til dyrlæge igen den 28. april. Du har både mit og Peters nummer. Vi håber at se en overførsel fra dig.

LÆS OGSÅ: Tv-par med god nyhed: Nu er det bekræftet!

Natascha Linea: Katten var i god stand

Det ser dog ikke ud til, Katherina eller Peter skal forvente at få dyrlægeregningen dækket af Natascha Linea indenfor den nærmeste fremtid. Efter Katherinas opslag har Natascha Linea lavet endnu et opslag på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Efter graviditet: Jeg kan kende mig selv igen

- Jeg ønsker ikke mere mudderkastning mellem mig og Katherina. Hun har en version af, hvad hun mener er sandheden, og jeg har en version af, hvad jeg mener er sandheden. Om hun har misforstået nogle ting, eller hvad der er gået galt, kan jeg ikke sige. Men jeg ved, at katten var i rigtig god stand, da hun overtog ham. Dette billede er taget få dage før, jeg flytter, og hvis I kigger på halen er den hel og uden sår, lyder det fra Natascha Linea.

Efter flytningen og sagen om katten har Natascha Linea slettet alt på sin Instagram med undtagelse af de to opslag, som er citeret i artiklen her. Opslagene kan findes HER.

LÆS OGSÅ: Isabella Alberte afslører: Moffe fik en blodprop

Hverken Katherina eller Natascha Linea har ønsket at kommentere sagen yderligere end på deres sociale medier, hvor diskussionen altså kører på fuldt blus.