'Vildmarken'-vinder med kritik: Hvis du smider bukserne, får du sendetid

Syvende sæson af 'Alene i vildmarken' så lidt anderledes ud, end vi er vant til. Nu svarer DR.

Har du studset over, hvorfor der blev vist så meget bar numse og vandladning i syvende sæson af 'Alene i vildmarken'?

LÆS OGSÅ: Ærlige Pernille Rosendahl: Gav Kristian Jensen et særligt løfte ved alteret

Nu, hvor sæsonen er løbet over skærmen, sidder vinder, Christian Hjort, tilbage med en ærgerlig følelse over programmets sammenklipning. Sæson syv ligner nemlig ikke helt de foregående sæsoner af programmet, hvilket undrer Christian.

- Jeg synes ikke, at sammenklipningen på denne sæson har været helt i skabet. Der er rigtig mange ting og højdepunkter både af følelsesmæssig snak og kreative ting, jeg har lavet, som ikke blev vist. Mine støvler syede jeg med tråd, jeg fandt i elven og et søm jeg fandt i en stub og sleb spids på min slibesten. Jeg synes, det blev mere, at hvis du smed bukserne, så er du helt sikker på at få sendetid i denne sæson. Det er bare min opfattelse, fortæller Christian.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Fik hjælp af stjerne fra ‘Løvens Hule’

Programmets tidslinje virker også pudsig. Ifølge Christian blev en bestemt scene vist tidligt i programmet, hvilket ikke helt reflekterer, hvordan hans forløb så ud.

- Nu har de været hurtige til at vise, at jeg sidder og kigger på mit billede af familien. Det tager jeg først op på dag 30, og det er først der, jeg begynder at hulke. Men det har de vist nærmest fra første episode, så der kan man også snakke lidt om sammenklipningen, siger han.

Christian gør det dog klart, at det er klipningen af programmet, den er galt med, og ikke selve holdet, han var afsted med.

- Jeg vil slet ikke sige, at det er en direkte kritik af produktionen. Det er en dejlig produktion, og det er et super fedt hold af gode mennesker, men jeg kunne for eksempel bedre lide, hvordan sæson et var klippet sammen, fastslår Christian.

LÆS OGSÅ: Casper Christensen var plaget af skyld: Særligt råd ændrede alt

DR er ikke enige

DR, som er produktionen bag programmet, mener dog ikke, at personlige refleksioner og praktiske løsning blev frasorteret til fordel for mere skandaløse scener.

- Jeg er ikke enig i, at afføring og nøgenhed er vægtet højere. Vi forsøger at vise alle mulige aspekter af strabadser og oplevelser i vildmarken - emotionelle og praktiske – som vi som seere kan spejle os i. Derudover så er det langt fra alle detaljer og oplevelser, som deltagerne har filmet, som kommer med i programmerne. Vi forsøger selvfølgelig også at variere fra sæson til sæson, så det er helt muligt, at Christian kan opleve vægtningen anderledes end første sæson. Vi er meget glade for Christians bidrag både i første og denne sæson, svarer DR-redaktør Stine Preem.

LÆS OGSÅ: WOW: Kaspar og Lambang viser nyt hus frem

Christian har også været ekstremt glad for sine oplevelser i vildmarken. Han har planer om at holde foredrag om sine oplevelser, og hvis du vil høre om hans eventyrer, så han kan findes på @nordicindian og @christianbhjort.