‘Alene i vildmarken’-deltagere afslører: Kender hinanden hjemmefra

Ingen af deltagerne kender efter sigende hinanden. Alligevel kan HER&NU afsløre, at to deltagere har kendt hinanden i 10 år.

Det famøse overlevelsesprogram, der de sidste syv uger har rullet henover skærmen i danskernes stuer, kulminerede i noget af en finale i går aftes.

Her var der nemlig ikke blot én, men hele to vindere af 'Alene i vildmarken', og det er aldrig sket før i programmets historie.

Det blev buejægeren Ulrik, der sammen med eventyreren Claus, løb med sejren, da produktionen - af sikkerhedsmæssige årsager - valgte at stoppe programmet på dag 49.

Og den delte sejr var da også passende for netop disse to vildmænd, der kender hinanden hjemmefra.

- Jeg kender Claus forinden, for jeg har arbejdet nede i hans butik for omkring 10 år siden, afslører Ulrik til HER&NU og tilføjer:

- Det betød jo også, at vi havde tre dage i bootcamp, inden vi tog afsted, hvor vi boede på værelse sammen og snakkede taktik, og hvordan vi ville gøre forskellige ting derude (i vildmarken, red.).

Claus fortæller da også, at selvom de to ikke er venner, så har de, siden de arbejdede sammen i butikken, tit kommunikeret sammen.

LÆS OGSÅ: Anne fik nyt livssyn efter 'Vildmarken': Trykker på pytknappen

- Det var bare fedt at vinde det hele sammen med Ulrik, siger han.

De to vindere fortæller ligeledes, at de har været glade for at kunne snakke med hinanden om deres unikke oplevelser i vildmarken.