Anne fik nyt livssyn: Trykker på pytknappen

Anne fik meget ud af oplevelsen i vildmarken.

Med fiskeplakater på væggene, små glasfisk i vindueskarmen og et helt hjørne af stuen dedikeret til fiskegrej, er det ikke svært at gætte, hvad 'Alene i vildmarken'-deltagerens største hobby er. For når den snart 34-årige Anne Kjær Lindegaard ikke arbejder som sygeplejerske på en lægeklinik i København, trækker hun i en sweater, sætter madding på krogen, og tager ud at fiske.

LÆS OGSÅ: Christiane forklarer: Derfor er der forskelsbehandling på børnene

Det var også hendes fiskeevner og drømmen om et eventyr, der fik hende til at takke ja til at medvirke i det populære overlevelsesprogram.

– Jeg kunne mærke, at jeg ville være ærgerlig over ikke at gribe chancen, så jeg gjorde det.

Efter hun er vendt hjem fra Lapland, er der også sket noget med Anne og hendes måde at agere på.

– Det, der står allerskarpest for mig, er, at livet er kort, så jeg vil bruge min tid på at skabe dejlige minder med alle dem, jeg holder af, og sige ”pyt” til, hvad andre tænker, forklarer Anne.

LÆS OGSÅ: Umut og Johanne afslører: Utraditionelt bryllup

Hendes store interesse for fiskeri, har hun fået fra sin far.

– Han har taget mig med, siden jeg var helt lille. Vi har altid været på ferie i Sverige, tæt på fiskevand, hvor mine forældre både har lånt, lejet og ejet sommerhus de sidste 19 år, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: ‘Sommerdrømme’ er tilbage: Her er alle deltagerne

For Annes vedkommende er hun vokses op som lystfisker, men hendes interesse blev mere intens, da hun kom hjem fra Grønland i 2020.

– Da jeg blev færdiguddannet i 2015, fik jeg job som sygeplejerske deroppe, og det skulle bare være et år eller to, men så gik tiden, fortæller Anne, der endte med at bruge fem år på Grønland.

– Jeg trængte til eventyr, få lidt frisk luft og se verden, lyder det fra hende.

LÆS OGSÅ: Mette Helena stopper i 'Nybyggerne'