‘Vildmarken’-vinder afslører: Skuffet over produktionen

Buejægeren Ulrik er skuffet, frustreret og ærgerlig over produktionen. Derfor kontaktede han dem efter programmet.

Torsdag aften rullede finaleafsnittet af DR's famøse overlevelsesprogram 'Alene i vildmarken' over skærmen, og vildt blev det.

LÆS OGSÅ: ALDRIG SKET FØR: Finalen i ‘Vildmarken’ tager uventet drejning

Som noget nyt i år var der nemlig to deltagere - Ulrik og Claus, der begge løb med sejren.

Men trods glæden ved den delte sejr mellem de to vildmænd, der kender hinanden hjemmefra, står Ulrik tilbage med en blandet følelse i forhold til produktionen.

- Jeg var lidt træt af, at de kom og hev mig ud (på dag 49, red.), afslører Ulrik i et interview med HER&NU og tilføjer:

- Jeg havde gerne set mig selv blive noget længere, fordi jeg havde det jo fint derude, og jeg ville også have haft det fint derude, selv hvis det blev koldere.

Den 33-årige buejæger fra Fyn fortæller også, at der er flere årsager til, at han er skuffet over produktionen.

- Jeg blev overrasket og frustreret over, hvor lidt vildt der var at jage, siger han og fortsætter:

- Jeg var ærgerlig over, at vi ikke kom lidt længere ned i Finland, hvor der var flere dyr.

Som følge af de blandede følelser omkring produktionen og programmets setup har Ulrik rakt ud til United Production (som producerer 'Alene i vildmarken' red.) for at pitche en 'All Stars'-sæson med deltagere fra udlandet.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Vildmarken-Ulrik gav DR et ultimatum

- Jeg har foreslået, at man kunne hive to deltagere med fra alle de lande, der laver programmet, og så kunne vi for eksempel tage til Canada eller Mongoliet, fortæller han.

HER&NU har kontaktet United Production for en kommentar på Ulriks forslag, som synes, at det er en 'sjov og ambitiøs tanke', de vil ikke sige noget om, hvorvidt det er en idé, de vil gå videre med. De fortæller dog, at det er en tanke, der har været overvejet af producenterne omkring i verden før.