Casper Christensen var plaget af skyld: Særligt råd ændrede alt

Selv havde han ikke regnet med, det ville virke.

Casper Christensen var hverken døbt eller konfirmeret, da en særlig oplevelse blev en øjenåbner og en vej ind i kristendommen.

Det fortæller han i podcasten 'Hva så?! med Christian Fuhlendorff'

LÆS OGSÅ: Nynne Larsen afslører nyt om retssagen mod Robert Hansen

Han havde brugt lang tid på at finde ind til kernen af sig selv, og afsøge svar på, hvordan han kunne få det bedre og blive gladere for sig selv.

- Og ikke føle, jeg skulle leve op til nogle forventninger om, hvad jeg var for en, fortæller Casper Christensen og tilføjer:

- I den rejse bliver jeg ved med at ramle ind i følelsen af skyld. Jeg havde lavet en masse lort i mit liv, men efter ligesom at have snakket med de mennesker, jeg skulle snakke med og fået sagt undskyld til dem, jeg skulle sige undskyld til og tilgivet mig selv og blevet tilgivet og tilgivet andre, så bar jeg stadig rundt på det. En masse skyld.

LÆS OGSÅ: Efter Tinder-match: Mødte kæresten under optagelserne til 'Bachelor'

Den nagende skyldfølelse hang ved, og Casper Christensen havde problemer med at ryste den af sig.

Derfor gik han til sin terapeut, der havde et simpelt råd til den 54-årige komiker: Han skulle bede - bede Jesus om at fjerne følelsen af skyld, der hang over hovedet på ham.

Selvom han ikke troede på det, valgte Casper Christensen at tage terapeutens råd til sig og give det et skud.

LÆS OGSÅ: Før- og efterbillede: Lasse Rimmer i vildt vægttab

– Så gik der 20 minutter, og så var det, som om jeg fik dobbelt så meget ilt ind, og en rygsæk blev taget af mine skuldre, og så forsvandt det, fortæller komikeren og understreger:

- Og der var altså ikke mikrodosering eller noget som helst inde over. Det var bare en fuldstændig normal hverdag. Så fjernede han, som vi siger, skylden. Efter det havde jeg det bare sådan: "Okay, så kan de sige, hvad de vil, og man kan kalde det, hvad man vil - det her virker for mig". Så har jeg ikke vendt mig om siden.

LÆS OGSÅ: Kendispar er blevet forældre igen: Afslører navnet