Ærlige Pernille Rosendahl: Gav Kristian Jensen et særligt løfte ved alteret

Et af parrets ægteskabsløfter blev givet for at undgå, at fejl i fortiden gentager sig.

Efter tre børn og 21 års ægteskab lod Kristian Jensen, som er tidligere folketingspolitiker, sig skille fra sin daværende kone, Trine Overmark Jensen, i 2019.

LÆS OGSÅ: WHAT: Derfor blev Rachel og familien udvalgt til ‘Årgang 0’

Han var nemlig blevet smaskforelsket i sangerinden Pernille Rosendahl, som dengang var hans veninde.

Efter skilsmissen fandt Pernille Rosendahl og Kristian Jensen sammen, men selvom kærligheden har været stor lige siden, har der været bump på vejen. Det har nemlig været svært at starte et forhold på en forbudt forelskelse.

LÆS OGSÅ: Helene åbner op: Svær fortid med utroskab, tab og uopdaget diagnose

Det fortæller sangerinden i podcasten '112 for knuste hjerter'.

- Vi har aldrig rigtigt haft den der blomstrende forelskelse. Der har hele tiden ligget et mørke hen over kærligheden. Det tror jeg bare er en præmis mellem os. Det startede på en rigtig uheldig måde, som ingen af os har det særlig godt med.

- Det er meget komplekst at blive forelsket i et menneske, der er linket til et andet menneske, fortæller Pernille, som også har haft perioder i sit forhold til Kristian Jensen, hvor hun har frygtet, at det kunne ske for én af dem igen - altså utroskab.

LÆS OGSÅ: Fræk scene klippet ud af ‘Kærlighed hvor kragerne vender’: Tørbollet på græsset

Gav særligt løfte

Parret har dog gjort - og gør stadig - deres for at undgå, at bedrag og utroskab ikke bliver en del af deres relation.

I september sidste år blev Pernille Rosendahl og Kristian Jensen gift, og her blev utroskab blandt andet italesat. Et af de ægteskabsløfter, som de afgav til hinanden, var nemlig, at man åbent og ærligt skal kunne tale om, hvis man pludselig bliver forelsket, fascineret eller fanget af en anden.

Pernille Rosendal og Kristian Jensens bryllup, Hellig Kors Kirke.
Pernille Rosendal og Kristian Jensens bryllup, Hellig Kors Kirke.

- Et af de løfter, som vi har givet hinanden i ægteskabet er, at hvis man lige pludselig oplever det der, har man pligt til at dele det, også før det begynder at udvikle sig. Det er jo et barometer, du render rundt med. En ting er, at man selvfølgelig bedrager den anden, hvis man giver efter for en fascination, men man bedrager også sig selv, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Jim Lyngvild kaster sig ud i nyt eventyr

Selvom forsangeren og Kristian har afgivet løfter, er Pernille Rosendahl klar over, at man aldrig ved, hvad livet bringer, og at forelskelse er en flyvsk ting. Derudover slår hun fast, at hun aldrig vil anbefale nogen at starte et forhold til én, som i forvejen er gift med en anden.

Hør Pernille Rosendal fortælle mere om hendes forhold til Kristian Jensen i '112 for knuste hjerter', hvor hun også fortæller om sit 11 år lange parforhold med en rockstjerne.