(Foto: Janus Nielsen)
(Foto: Janus Nielsen)

Jim Lyngvild kaster sig ud i nyt eventyr

Det er nok de færreste, der forbinder Jim Lyngvild med camping - ikke desto mindre skal han altså til at være campingfatter.

Jim Lyngvild kan bryste sig af at være mange ting. Designer, forfatter, iværksætter, tv-personlighed...

Men nu kan han altså skrive endnu en ting på cv'et.

LÆS OGSÅ: Efter 'X Factor'-flirt: Sådan går det med Clara og Samuel i dag

Artiklen fortsætter under videoen.

I et opslag på Instagram afslører han nemlig med stor begejstring, at han nu også kan kalde sig for camping-medejer.

- I Hobro ligger Danmarks nok smukkest beliggende campingplads - en lille perle, som mange er gået glip af... men NU sker der fede ting, skriver han og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Fik hjælp af stjerne fra ‘Løvens Hule’

- Ejeren Mads Hedegaard ringede til mig og spurgte, om jeg ville være med på legen, og jeg sagde STRAKS ja - for jeg HADER camping med grimme telte, myg og bål, men elsker skønhed, luksus og lækker mad.

Og det er netop alt det, campinggæsterne kan se frem til med konceptet, der har fået tilnavnet "VIPING i Bramslev Bakker".

LÆS OGSÅ: Casper Christensen var plaget af skyld: Særligt råd ændrede alt

Fra 1. juli bliver det muligt at booke sig ind på, hvad Jim Lyngvild kalder en "luksusovernatning" i et af de fem luksustelte, der er til rådighed.

- Alle indrettet ned til mindste detalje af mig - som JEG vil have en campingoplevelse, skriver han og forklarer videre:

- Alle teltene er opkaldt efter en Vikingekonge eller -dronning, men det er viking anno 2023 (uden lugt af bål). Du får små historiske hints i teltet, og kan tage på Fyrkat og opleve Harald Blåtands vilde vikingeborg, og så vende hjem til den lækre seng og de æstetiske oplevelser.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Mette Frisk afslører snedigt trick