Fræk scene klippet ud af ‘Kærlighed hvor kragerne vender’: Tørbollet på græsset

En scene, hvor stemningen blev ekstra lummer i 'Kærlighed hvor kragerne vender, er blevet klippet ud.

Den nye sæson af 'Kærlighed hvor kragerne vender' er i fuld gang på TV 2, og der er ingen tvivl om, at programmet er populært og binge-worthy

Artiklen fortsætter under videoen.

Dog fortæller flere af kvinderne til HER&NU, at TV 2-hittet kunne have været endnu bedre - eller i hvert fald endnu mere pirrende og frækt. Flere scener er nemlig blevet klippet ud, da de var for lumre.

- Der er så meget sjovt, som ikke er kommet med, og det kunne have været et helt andet program, hvis man havde valgt at følge det fra en anden vinkel, lyder det fra Helene Jensen.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-babe single igen: Chokerende brud

Sexstillinger i det fri

Den 30-årige vejlenser har sammen med veninden Maja, som også deltager i 'Kærlighed hvor kragerne vender', lavet en fælles Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Fandt kærligheden i DR-hit: Nu er det slut

På profilen kommer de to piger med eksempler på ting, som er klippet ud - Blandt andet et lummert moment fra et af de første afsnit, hvor fyrrene blev 'grillet' af pigerne.

- Fyrene blev spurgt ind til deres yndlings sexstilling, og Maja og nogle andre kvinder blev rykket op på græsset og tørbollet, lyder det.

Udover scenen med sexstillinger er der også andet guf, som seerne har måtte undvære. Tidligere har Andreas fortalt til HER&NU, at 27-årige Trine Bjerrehuus gav ham en fræk gave på speeddaten, nemlig en vaske ægte pocket pussy - En scene som også er blevet undladt.

Lummer stemning

LÆS OGSÅ: Ikke set i 'Forsvundne arvinger': Mette Frisk afslører snedigt trick

Mie, som er mor til Vigga, kan også bekræfte det vilde sexstillingsshow til grillningen. Hun fortæller yderligere, at stemningen generelt var ret fræk på optagelserne.

- Både pigerne og fyrene var gode til at komme med lumre kommentarer, som er blevet klippet ud. De passede nok ikke lige sendefladen til en tirsdag aften klokken 20.00, lyder det fra Mie.

LÆS OGSÅ: Nynne Larsen afslører nyt om retssagen mod Robert Hansen