Efter trekantsdrama: Sådan er Joachim og Jackies forhold i dag

Nu fortæller Jackie, hvordan fyrenes forhold er i dag, efter de sloges om den samme pige i 'FBOY Island'.

Der er kamp til stregen, når Jackie og Joachim ihærdigt begge forsøger at vinde Thereses hjerte i 'FBOY Island'.

LÆS OGSÅ: Fie raser efter underretning: Lad os være!

Men lige så meget energi, som fyrene lagde i at tiltrække sig Thereses opmærksomhed, lige så lidt energi røg der i at snakke med hinanden.

- Selvfølgelig snakkede vi mindre sammen dernede, jo mere intens situationen blev, det er klart. Vi havde ikke så meget at snakke med hinanden om, for det handlede for os begge om, hvordan vi havde det med hende. Det er klart, at der kom lidt afstand, når man var så meget konkurrenter, som vi var, fortæller Jackie til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Nu kan du bo hos Tina Lund

Men selvom fronterne var trukket op i villaen, så er der stukket et hvidt flag i slagmarken, efter de er kommet hjem til Danmark.

- Mit og Joachims forhold i dag er så fint. Vi ved begge to, at det er "don't hate the player, hate the game". Vi har ses herhjemme og haft et par fester og har også snakket om, at vi skal ses igen, så der har vi et ganske fint forhold. Vi minder meget om hinanden på nogle områder, og på andre områder ikke.

LÆS OGSÅ: Ibi Støving afslører: Det er slut

Nice guy i virkeligheden

I sidste uge blev det afsløret, at Jackie er en fboy, der jagter pengene - og ikke kærligheden.

- Jeg valgte at være en fboy, for jeg havde ikke en intention om at finde kærligheden. Kærligheden kommer, når den kommer. På daværende tidspunkt følte jeg, at jeg skulle vinde penge og få en oplevelse og ikke have et forhold, forklarer Jackie.

LÆS OGSÅ: CUTE: Her afslører ung mor tvillinger

Men ifølge Jackie er der stor forskel på, hvad det vil sige at være en fboy i programmet og i virkeligheden.

- Jeg er nok mere en nice guy uden for villaen, end jeg er en fboy. Man kan godt være pigeglad og stadig have respekt for pigerne, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Sælger lejligheden: Thalia Pitzner trives i Tyskland

Hvem af fyrene, der potentielt løber med Thereses hjerte - eller løber med pengepræmien i stedet - må tiden vise. Indtil da kan vi følge slagets gang i 'FBOY Island' hver søndag på HBO og Discovery+.