Ulven Peter afslører: Derfor drikker jeg ikke længere

Peter Birch kan godt mærke, at han er blevet ældre.

Peter Birch blev landskendt som Ulven Peter, da han tilbage i 2010 stjal pigehjerter og drak sig fuld på tv i 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson ser ny fyr

Det er dog efterhånden ikke så tit, at den tidligere realitystjerne viser sig foran kameraerne, men til premieren på 'Den lille havfrue' sidste uge dukkede han op på den røde løber og gav status på, hvad han fordriver tiden med.

- Jeg er faktisk blevet rigtig fornuftig. Jeg drikker stort set aldrig nu. Det er kun til store lejligheder som nytårsaften. Jeg står op klokken syv om morgenen og passer mit arbejde, fortalte Peter til Realityportalen/HER&NU og uddybede, hvorfor han ikke drikker længere:

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald stopper

- Jeg har bare indset, at jeg ser noget værdi i at stå op om morgenen og være helt klar i hovedet. Jeg tror, det er noget, der kommer med alderen. Engang kunne jeg godt lide aftenerne, men nu er det morgenerne. At stå tidligt op om morgenen og få en kop kaffe, det kan bare noget, når man er gammel.

Peter var taget til premieren med sin kæreste, som han efterhånden har været sammen med i et år, og den snart 40-årige låsesmed kunne også fortælle, at han gerne snart vil have børn.

LÆS OGSÅ: WHAT: Linse skal under kniven igen