WHAT: Linse skal under kniven igen

Tv-stjernen afslører en ny skønhedsoperation, hun vil have foretaget inden for de næste par år.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Linse Kessler gennem årerne har lagt sig under kniven adskillige gange med henblik på at ændre sit udseende.

LÆS OGSÅ: Teitur omringet af damer: Nu reagerer Teresa

Det ser heller ikke ud til at stoppe lige foreløbig.

Under et besøg hos Podimo, hvor Linse Kessler i øjeblikket laver podcast sammen med færdselsbetjenten Vlado Lentz, fortæller realitystjernen nemlig til HER&NU/Realityportalen, hvad den næste store skønhedsoperation skal være inden for de næste par år:

- Jeg vil gerne have lavet et 'Bra Lift' (Bra-Line Back Lift), da jeg i en periode tog meget på og tabte mig igen. På grund af det, synes jeg selv, at jeg har alt for meget hud på ryggen, fortæller Linse Kessler og fortsætter:

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor hastet på hospitalet

- Men det er også fordi, at jeg så, hvordan min veninde fik alt huden på ryggen hevet op, 'klippet' og 'limet' sammen. Nu har hun en ryg som en 16-årig. Hun er 60 år og flot. Det er jeg nødt til at få lavet.

LÆS OGSÅ: CHOK: Store ændringer i 'Bachelorette'

Tilbage i 2017 fortalte Linse Kessler også til HER&NU/Realityportalen, hvor mange penge hun har brugt på sine skønhedsoperationer gennem tiden. Her faldt svaret prompte:

- Jeg har cirka brugt 650.000 kroner på plastikkirurgi og botox gennem tiden. På bryster, læber og ansigt. Jeg synes egentlig ikke, at det er så meget. Faktisk troede jeg, det ville være mere, inden jeg regnede mig frem til det, sagde hun dengang og tilføjede:

- I fremtiden tror jeg kun, at det bliver småbeløb, som jeg kommer til at bruge på skønhedsbehandlinger.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler under kniven igen: Jeg har betalt prisen for min dumhed

Et 'Bra-Line Back Lift' kan koste mellem 14.000 kr. og opefter afhængig af, hvorhenne det udføres.