Julie Elgaard i 'De unge mødre' (Foto: discovery+)
Julie Elgaard i 'De unge mødre' (Foto: discovery+)

CHOK: Ung mor hastet på hospitalet

Aftenen tog en alvorlig drejning, da Julie Elgaard pludselig måtte hentes af en ambulance.

For snart tre uger siden blev Julie Elgaard fra 'De unge mødre' mor for anden gang, da sønnen Elliot kom til verden. I går bristede barselsboblen dog for den unge mor, som måtte hastes på hospitalet.

- Begge børn sov, og jeg sad i sofaen og snakkede i telefon med mine søskende og min mor. Jeg rejser mig derfra og går hen i køkkenet, og lige som jeg når hen til køkken-øen, så kan jeg mærke, at det bare løber ud med blod, ned ad mine ben og ud på gulvet. Først står jeg lige og afventer for at se, om det stopper, men fordi at det kun tager til, så kalder jeg på Lasse. Han kommer ud i køkkenet og får lidt et chok, da han ser det, og han ringer derfor ind til skadestuen med det samme, som beslutter at sende en ambulance, skriver Julie på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Mathias Hjort og kæresten: Klar til næste skridt i forholdet

- Jeg får at vide, at jeg skal lægge mig ned med det samme, og så går der ikke ret længe, så holder ambulancen her, og jeg skal med på sygehuset. Der går jeg lidt i panik. Ikke på grund af blødningen, for jeg har ikke ondt, men på grund af Elliot. Tanken om at skulle køre fra ham, kunne jeg slet ikke holde ud. Men Lasse havde i mellemtiden ringet til min søster, som var på vej hjem til os, så hun kunne være hos Elina, og Lasse kunne tage Elliot med på sygehuset.

LÆS OGSÅ: CHOK: Store ændringer i 'Bachelorette'

Julie prøvede at tale ambulanceredderne fra at tage hende med på sygehuset, men der var ingen vej udenom, og hun kunne godt se, at hun ikke kunne have sønnen med i ambulancen.

Kom hurtigt hjem igen

Julies kæreste Lasse kørte efter ambulancen sammen med Elliot, og hun blev genforenet med dem på sygehuset.

LÆS OGSÅ: Sussi får egen tv-serie

- Så kunne jeg tage det lidt mere med ro, og jeg blev tjekket, for at finde ud af hvad blødningen skyldes. Så jeg blev tjekket igennem og scannet, og de kunne bare ikke finde ud af, hvor det kom fra. Så jeg skal tage det lidt med ro, og hvis det sker igen, så kender vi proceduren, for så skal jeg tjekkes igen.

LÆS OGSÅ: Efter brud med Teitur: Super stressende

Efter nogle timer fik Julie lov til at komme hjem igen, og selvom det var lidt af en forskrækkelse, så har hun det fint og håber på, at det bare var en engangsforestilling.