Amalies mor taler ud: Klar til forsoning med Mikkel

Charlotte "Lotte" Lytton Kejser håber på en forsoning i den nærmeste fremtid for sine børnebørns skyld.

Mikkel Skelskov lagde ikke fingre imellem, da han til premieren på 'Askepot - The Musical' blev spurgt ind til sin relation til Amalies mor, Charlotte "Lotte" Lytton Kejser.

LÆS OGSÅ: 'Alene i vildmarken'-deltager havde vildt krav

Siden Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov fandt sammen igen efter et dramatisk brud, har Charlotte givet udtryk for, at hun har været ude i kulden.

Lotte Kejser.
Lotte Kejser.

Og det lader ikke til, at Lotte er på vej ind i varmen hos Mikkel Skelskov lige foreløbigt, som fortalte, at parterne var i en "moderne trediveårskrig".

Til HER&NU og Realityportalen sætter Lotte nu selv ord på relationen til sin svigersøn.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Klar til at drengene kommer hjem

- Jeg er ikke i “krig” med Mikkel. Jeg har lagt tingene bag mig for lang tid siden. Jeg vil ikke sige, det er glemt, men det er da synd og ærgerligt, at voksne mennesker ikke kan finde ud af det, og naturligvis er det ikke rart at være “upopulær”, siger hun og uddyber:

- Men Mikkel er far til mine børnebørn, derfor håber jeg, at han en dag vil snakke med mig. For børnenes skyld, lyder det.

"Det ramte mig hårdt"

Den komplicerede relation har betydet, at Charlotte heller ikke har set sine børnebørn igennem en længere periode.

- Der vil komme fødselsdage, konfirmationer og studenterfester. Jeg var fx ikke med til Hannahs barnedåb. Det ramte mig hårdt, og det tog lang tid at komme op igen, fortæller Lotte, der pointerer, at hun ikke har noget imod Mikkel.

LÆS OGSÅ: Fandt sin far i 'De forsvundne fædre': Sådan går det i dag

- Amalie og pigernes lykke er det vigtigste for mig. Jeg ville ønske, at tingene kunne være meget bedre, men sådan blev det ikke, afslutter hun.

På trods af, at relationen mellem Mikkel og Lotte er mudret, så fortalte Amalie til premieren, at hun og Lotte har genoptaget kontakten.