Nu er det sket: Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov er flyttet sammen

Det er næppe gået nogens næse forbi, at forholdet mellem Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov har været enormt turbulent.

LÆS OGSÅ: Katerina Pitzner forklarer: Det var den rigtige beslutning

I midten af december blev det hele sat på spidsen, da en grådkvalt Amalie Szigethy efterlyste parrets fælles børn, 6-årige Josephine og Hannah på 2, som ifølge hende var blevet "bortført" fra deres børnehave af Mikkel Skelskov .

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-deltager Mindes Master Fatman: Besøger tit hans grav

Efterfølgende kæmpede begge parter for den fulde forældremyndighed i Familieretshuset, men i juni blev den kamp ligegyldig, da HER&NU erfarede at parret havde begravet stridsøksen og var sammen igen.

Kendisparret har dog ikke ønsket at kommentere på forholdet sidenhen, men noget tyder på, at den tidligere forsidefrue i dennne omgang giver forholdet et alvorligt forsøg.

Ifølge CPR-registeret har Amalie Szigethy nemlig flyttet sin adresse fra sin lejlighed i Hørsholm og hjem til Mikkel i Dragør.

Det afslører SE og HØR, som også skriver, at flytningen fandt sted den 6. juni.

Huset i Dragør har tidligere været parrets fælles hjem, men i december blev Amalie smidt ud af Mikkels mor, hvilket Mikkels mor var i sin gode ret til, da Amalie havde på daværende tidspunkt ikke folkeregisteradresse i Dragør.

LÆS OGSÅ: Reglerne til royal fejring: Helt særlig dresscode

Den tidligere forsidefrue havde dengang folkeregisteradresse i lejligheden i Hørsholm, hvilken hun altså nu har opgivet. Amalie har ellers af flere omgange søgt tilflugt i lejligheden under forholdets storme, men den mulighed har hun tilsynladende ikke behov for længere.