Katerina Pitzner forklarer: Det var den rigtige beslutning

Katerina Pitzner er ikke selv overrasket.

Katerina Pitzner gav i marts 2023 stillingen som daglig leder og CEO af Diamant Børsen videre til ejendomsmægler og mesterbager Frederik Haun.

LÆS OGSÅ: Kaspar afslører fortid med Michael Olesen

- Det er ikke usædvanligt, at man head hunter talenter fra andre brancher, hvis det er der, det rette match findes. Frederik har dog, gennem længere tid, været aktiv i kulisserne med at uddanne og dygtiggøre sig inden for faget, stod der dengang på Diamant Børsens Instagram.

Men i august, blot fem måneder senere, meddelte Frederik, at han alligevel ikke var den rette mand til opgaven.

- Det har været en fantastisk rejse, men jeg har måttet sande, at branchen ikke var den rette for mig, skrev Frederik i forbindelse med sit exit.

LÆS OGSÅ: Claudia Rex afslører stor beslutning

I den forbindelse blev det meddelt, at Diamant Børsen 1. december bliver sat i bero, men det kommer ikke bag på Katerina, det fortæller hun i aften inden 'Vild med dans'-live.

- Jeg ser det som en naturlig konsekvens på en del samtaler løbende, og det viser sig at være den rigtige beslutning, at han skulle træde tilbage. Man skal jo prøve nogle ting og tage nogle chancer, og ellers ved man ikke, om det kan briste eller bære, fortæller Katerina og tilføjer:

- Det er ikke nyt for mig, at vi vil sætte Diamant Børsen i bero. Frederik var bare en indskydelse, og havde det båret, havde det været sjovt for alle, fortæller Katerina, der længe havde planlagt at sætte virksomheden i bero.

LÆS OGSÅ: Gustav forklarer: Derfor er Bella ikke med mere

Ifølge Katerina var Frederiks exit en fælles beslutning, der blev taget på baggrund af flere samtaler undervejs i forløbet.

- Det viste sig, at han er influencer og det er jo ikke foreneligt med at være direktør i Diamant Børsen, fortæller Katerina og slår fast, at stemningen mellem dem er fin.

LÆS OGSÅ: 'Grænseløst forelsket'-par afslører familieforøgelse