Bjerrehuus føler sig misforstået: Træt af at være den dumme far

Den 47-årige model har svært ved at bryde med sit gamle image.

I dag har Oliver Bjerrehuus lagt titlen som 'konge i nattelivet' bag sig, og for det meste befinder han sig i sit sommerhus i Nordsjælland med sin kæreste Sofie samt deres to hunde.

LÆS OGSÅ: Nye detaljer: Derfor flytter grev Nikolai til Australien

Alligevel bliver han stadig stoppet på gaden af folk, som har et helt andet billede af ham.

Det forklarer han i podcasten 'Fuld af fordomme' til værten Christina Ribers.

- På en typisk aften i byen møder jeg mange 'normale' mennesker, som henvender sig og siger: 'OLIVER. VI SKAL BARE FYRE DEN AF. VI SKAL BARE UD OG KNEPPE. SINDSSYGT', fortæller han.

Ifølge Oliver Bjerrehuus skyldes det, at han førhen har haft et usædvanligt festligt liv, som medierne har fundet interessant at skitsere.

Alvorlig snak med produktionen

I 2018 begyndte modellen også at lave DR-dokumentarserien 'Mere voksen end Bjerrehuus', og her måtte han tage en snak med produktionen. I første sæson virkede det nemlig som om, at sønnen Oscar var mere voksen end sin far.

- Jeg blev lidt ked af den måde, som jeg blev fremstillet på i 'Mere voksen end Bjerrehuus'. I et af programmerne sidder jeg bare og siger 'Fisse, kusse, stiv pik, fisse kusse', og der var også andre ting. De kunne godt have klippet lidt mere kontekst med, lyder det.

LÆS OGSÅ: Hugo Helmig hyldet på særlig dag

DR tog dog kritikken til sig, og siden er rollerne blev byttet om.

- I den nyeste sæson er det hele blevet lavet om. Der er kommet to nye klippere på. De har klippet det mega godt, og de er vildt dygtige. Jeg føler mig set, forklarer Oliver.

Du kan høre Oliver Bjerrehuus fortælle mere om sit festlige liv, om religiøse spekulationer og om at blive den ældste i familien i podcasten 'Fuld af fordomme'.