Flytter Teresa og Teitur til Færøerne?

Mon parret har planer om at blive i Danmark?

Siden Teitur Skoubo blev løsladt fra fængslet i slutningen af oktober, har kærligheden mellem Teresa Ovenberg og Teitur levet i bedste velgående. Det forelskede par, som undgår pressen, har ikke lagt skjul på på deres sociale medier, at de ser lyst på fremtiden.

LÆS OGSÅ: Sussi bekymret for Leo: Alvorligt syg

I en spørgerunde på Teresas Instagram går nogle af spørgsmålene på både forholdet og på parrets fremtid. Teresa og Teitur stammer begge fra Færøerne, og et af spørgsmålene lyder, om parret taler færøsk sammen.

- Ja, vi snakker altid færøsk sammen, svarer Teresa, som altså ikke skal være bange for, at der er særlig mange, der lytter med til parrets samtaler og forstår dem.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-deltager anmeldt

Det er dog ikke kun det færøske sprog, folk er nysgerrige omkring. Et andet spørgsmål går på, om parret vil vende tilbage til Færøerne senere i livet, og her er svaret klart.

- Nej, vi ser os ikke bo der i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Janni Ree til Reality Awards: Jeg ringer til politiet

Historien melder dog ikke noget om, hvorvidt det er i Danmark, parret ser deres fremtid. Forud for Teiturs dom boede Teitur i Spanien, hvor Teresa var ved at flytte ned. De planer blev dog sat på pause, men for nylig var parret tilbage i Spanien på besøg. Indtil videre bor de dog i Danmark.