Efter fængslet: Teitur i vild forvandling

Der er sket en del, siden den tidligere reality-deltager blev løsladt fra fængslet.

Teitur Skoubo gennemgik noget af et turbulent år, da han i maj sidste år blev dømt for voldtægt og sad fem måneder i fængsel, for så i oktober at blive frikendt for voldtægt og i stedet dømt for vold.

LÆS OGSÅ: Grev Nikolai scorer nyt job: Den første nogensinde

Og de store forandringer var da også at se på den personlige træners krop. Det fortæller han i et opslag på sin Instagram.

- I livet støder vi ofte på modstand, der kan forhindre os i at opretholde vores sunde og gode rutiner. Sidste år oplevede jeg selv en meget udfordrende periode, hvor jeg blev kastet helt ud af kurs og mistede kontrollen over min træning og kost og alt andet, jeg elskede at lave i mit liv, indleder Teitur opslaget, der kan ses nederst i artiklen.

Det ser dog ud til, at den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager er kommet på dupperne igen et halvt år efter, han tilbragte fem måneder bag tremmer uden et fitnessabonnement.

- Men her står jeg nu, fra vinteren sidste år til sommeren i år, tilbage på sporet igen! Jeg kan love dig en ting: starten var ekstremt udfordrende, rejsen har været hård, men det har været det hele værd!

Du kan se billederne og læse hele opslaget herunder: