Anne Glad vandt 'Den store bagedyst - Stjernedrys 2024' på DR.
Anne Glad vandt 'Den store bagedyst - Stjernedrys 2024' på DR.

Ærlige Anne Glad: Jeg har altid fravalgt det

Livsstilseksperten vandt det populære bageprogram 'Den store bagedyst - Stjernedrys 2024' på DR, men ikke uden at blive udfordret.

Det var ingen ringere end livsstilseksperten Anne Glad, der blev udråbt som årets vinder af 'Den store bagedyst - Stjernedrys 2024' på DR. I konkurrencen bagte hun sig til en sejr mod kendisserne Kandis-Johnny, Natascha Brock, Ditte Okman, Jacob Riising og Jesper Nøddesbo.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører nye detaljer om tv-comeback

Artiklen fortsætter nedeunder videoen med Kandis-Johnny...

Til HER&NU satte Anne Glad ord på, hvordan det var at deltage i det populære bageprogram, der ellers ligger langt fra hendes sædvanlige rolle som livsstilsekspert i DR-programmet 'Kender du typen?'

LÆS OGSÅ: Thilde tog 'X Factor'-dommerne med storm: En unik oplevelse

- Konceptet er designet til at bringe folk ud af fatningen. Der er virkelig mange ting. Det kan gå galt med bagning, og samtidig foregår det under tidspres og i et køkken, man ikke kender. Selvfølgelig sejlede det også for mig undervejs. Og det er sjælendt, det gør det for rullende kameraer, fortæller hun og fortsætter:

- Og jeg har altid fravalgt reality. Jeg ser det ikke selv, men 'Den store bagedyst' er undtagelsen, der bekræfter reglen.

Sønnen er stolt

Men trods den fine sejr i programmet, har det mest af alt været oplevelsen, hun har kunnet give sin fem-årige søn, Kaj, der har betydet mest.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne i stor sorg

- Kaj var med på optagelsen, og han syntes, det var vildt sjovt at se teltet og møde Timm, Kathrine og Markus (værten og dommerne i programmet, red.). Han er meget glad for trofæet, og for at han endelig måtte vise det til sine venner.

Videre har det også bragt en smule street credit i Kajs øjne, at hans mor vandt programmet.

- Skal vi ikke sige, at det er beviset for, at det indimellem er tilstrækkeligt at være middelmådig. Bare andre er endnu ringere.

LÆS OGSÅ: Simon Kvamm åbner op: 'X Factor' er det rene cirkus

Man kan se 'Den store bagedyst - Stjernedrys 2024' lige HER.