WHAT! Derfor fik Sarah flere penge end Vivi

Det er ikke alle paradisoer, der får penge for at være med. De nye deltagere ved nemlig ikke, at de faktisk godt kan bede om det.

I sidste uge blev der bundet en sløjfe på en hektisk sæson af 'Paradise Hotel', hvor Lucas Buchardt og Vivi Bach løb med sejren, mens Vivi og Sarah Dohn efter et historisk twist løb med pengene.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-Lucas erkender: Jeg fortryder

Da Realityportalen i sidste uge spurgte de tre paradisoer, hvem af dem der havde fået flest penge ud af at være med i 'Paradise Hotel', lød det umiddelbare svar, at det selvfølgelig var Vivi og Sarah, der bestod troskabstesten og hver kunne tage 250.000 kroner med hjem fra Mexico.

Men ved nærmere eftertanke faldt opmærksomheden på Sarah, der tilføjede, at hun faktisk overgår Vivi en smule.

- Jeg fik jo lidt mere. Jeg har også fået penge for at være med inden, fortalte Sarah.

Det gjorde I andre ikke?

- Nej, så heldige var vi desværre ikke, lød det fra Lucas, mens Vivi stemte i.

LÆS OGSÅ: WHAT! Derfor får Vivi og Sarah ikke pengene

Sarah har dog været med i 'Paradise Hotel' før, og derfor ved hun af erfaring, at man faktisk godt kan bede om det.

- Jeg tror, det fordi, det ikke er noget, man ved, at man faktisk kan spørge om. Folk har jo husleje og sådan derhjemme, så det er faktisk noget, man godt kan spørge om, forklarede Sarah.

LÆS OGSÅ: Efter historisk twist: Min krop kunne ikke klare det

Sarahs svar kom dog bag på Lucas, der ikke vidste, at det overhovedet var en mulighed.

- Også selvom man ikke har mange følgere og sådan noget?, spurgte en forbavset Lucas, der troede, at det var for at bruge Sarahs ansigt til at promovere programmet.

- Det har ikke noget med følgere at gøre. Jeg skal ikke lave reklame, forklarede Sarah.

Det lyder altså til, at deltagerne ikke får penge, mens de optager programmet, medmindre de selv beder om det. Tidligere har også Sille Nimholm og Patrick Holsøe bekræftet, at de fik "løn" for at være med, og derfor lyder det til, at de uerfarne og uvidende paradisoer har trukket et kortere strå end de rutinerede.

Det er ellers set i andre programmer, at deltagere har fået et mindre beløb i tabt arbejdsfortjeneste. Blandt andet er det normal procedure hos TV 2, og i 'Bachelorette' kunne bejlerne inkassere 3.000 kroner for hver påbegyndt uge under optagelserne, hvor de ikke kunne arbejde grundet produktionen af programmerne.

LÆS OGSÅ: Lucas langer ud: Fuldstændig foræring

Kunne have fået mere

Selvom grunden til, at Sarah fik penge, var, så hun kunne betale regningerne derhjemme, så fik snakken om reklame hende til at indskyde, at hun godt kunne have krævet mere for sin deltagelse i sæsonen, der i starten blev promoveret en del ved at vise, at de gamle paradisoer vendte tilbage.

- Jeg vil nok også sige, at jeg har underbudt mig selv, men det er også ligemeget, lød det fra Sarah, der ikke virkede til at ville komme nærmere ind på det.

Hvor meget fik du?

- Det gider jeg ikke sige, jeg kan faktisk ikke engang huske det. Jeg brugte dem på en dag. Ej, det gjorde jeg ikke, afsluttede hun med et grin.

Realityportalen har kontaktet Viaplay for at få svar på, hvorfor de nye deltagere ikke får tilbudt penge for tabt arbejdsfortjeneste eller bliver gjort opmærksomme på, at det er en mulighed, men deres svar lød, at de aldrig kommenterer på kontraktuelle forhold mellem Viaplay og deltagerne.

LÆS OGSÅ: Vivi i kovending: I tvivl om plastikoperationer

Du kan selv se videoen, hvor paradisoerne taler om pengene, herunder: