AFSLØRING: Så meget får 'Bachelorette'-fyrene for at være med

Det er ikke bare gode minder og potentiel kærlighed, man kan få ud af programmet.

Det er nok de færreste, der ville sige nej til en ferie i luksuriøse omgivelser i Mexico med alt betalt.

Smider man ydermere et ugentligt pengebeløb oven i, lyder det jo næsten for godt til at være sandt.

LÆS OGSÅ: Jonas slår fast: Jeg var klar på at tage afvisningen

Det er dog præcis den pakke, som bejlerne i 'Bachelorette' har fået tilbudt for deres deltagelse.

Hver uge kunne de i datingprogrammet indkassere flere tusinde kroner. Det fremgår af deltagerkontrakten, som HER&NU/Realityportalen er i besiddelse af.

LÆS OGSÅ: WHAT: Kendisdatter sammen med Bendtner

I den står der:

- Du modtaget et honorar på 3.000 per påbegyndt uge, du er afsted. Det præciseres, at det aftalte honorar udgør fuld og endelig betaling for samtligt forpligtelser under nærværende aftale, samt for din overdragelse til Producenten af samtlige udnyttelsesrettigheder til programserien, herunder anvendelse af dit navn og billede.

Ifølge HER&NU/Realityportalens oplysninger strækkede optagelserne til 'Bachelotte' sig over fem uger, hvorfor de fire allersidste fyre altså kunne indkassere 15.000 kroner for deltagelsen.

HER&NU/Realityportalen har rettet henvendelse til TV 2 for at høre til, hvorvidt man kan være bekymret for, at pengebeløbet kan give bejlerne incitament til at blive i programmet, frem for, at det skulle være håbet om at finde den helt store kærlighed.

LÆS OGSÅ: Elvira vil væk fra Dubai: Har ikke talt med Milad

Til det svarer programredaktør, Thomas Richardt Strøbech:

- De medvirkende får fortabt arbejdsfortjeneste for de uger, de ikke kan arbejde, grundet produktionen af programmerne. Det er normal procedure, og ikke noget, der giver TV 2 grund til at tro, at det er for pengenes skyld, at de medvirkende springer ud i dating-eventyret.

- Der er ingen pengepræmie i ’Bachelorette’, så den motivation findes ikke, og de medvirkende går igennem et længere castingforløb, hvor produktionen også gør sig klogere på de medvirkendes motivation for at medvirke.