Adam Sandgaard, Mette Sommer, Art Lakhampuis og Niklas Olsson
Adam Sandgaard, Mette Sommer, Art Lakhampuis og Niklas Olsson

'Bachelorette'-deltager afslører kæreste

Parret skal snart flytte sammen.

Art Lakhampui havde ikke heldet med sig, da han sidste år rejste til Mexico i håbet om at vinde kærligheden i 'Bachelorette'.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-deltager har født

Artiklen fortsætter under videoen...

Men længe skulle der ikke gå, før bejleren fik jackpot. Det afslører han til HER&NU.

- Jeg har fået kæreste på. Hun hedder Victoria. Vi har været sammen i et halvt år. Vi mødte hinanden gennem nogle venner, fortæller Art og forklarer, hvad han faldt for ved hende:

- Hun er fra Nordjylland og er meget stædig ligesom mig selv.

Tonsvis af tilbud

Efter programmet blev sendt sidste år, væltede det ind med opmærksomhed til de mange bejlere, der stadig var singler efter programmet, og det kunne Art godt mærke.

- Jeg fik en del tilbud efter programmet, men da jeg mødte Victoria, skilte hun sig meget ud, fordi hun var mere tilbageholdende. I starten var hun meget afvisende og ikke særlig interesseret i mig, så jeg sagde til hende, at jeg gerne ville lære hende at kende som venner og tage stille og roligt. Så blev det til lidt mere end det efterfølgende. Vi mødte hinanden for otte måneder siden, så gik der to måneder, og så blev vi kærester.

LÆS OGSÅ: Basim mistede begge sine forældre: Nu deler han vigtigt budskab

Siden da har de holdt farten, for parret er godt i gang med at slå pjalterne sammen.

- Næste måned flytter vi sammen i en lækker lejlighed i Aarhus midtby, fortæller Art og uddyber, at de altså begge flytter ud af deres nuværende boliger for at dele tag et helt nyt sted.

LÆS OGSÅ: Geggo i panik: Udsat for indbrud

Art Lakhampui
Art Lakhampui