Foto: DR presse
Foto: DR presse

Dansk komiker brutalt overfaldet på gaden

Det, der skulle have været en festlig aften i byen, endte med en voldsom oplevelse for den danske komiker Oliver Stanescu.

Natten til søndag var Oliver Stanescu i byen med sine venner, men den festlige stemning endte brat, da to mænd begyndte at råbe skældsord mod en af kammeraterne.

Artiklen fortsætter under videoen.

- De to mænd råbte ord som bøsse, bøsserøv og lignende, skriver Oliver Stanescu i et opslag på Instagram, og forklarer at hans ven er fra LGBT+ miljøet.

Komiker Oliver Stanescu valgte at stille sig imellem de to homofobiske mænd og kammeraten, men den heltemodige handling blev ikke belønnet af de to allerede ophidsede mænd. Mændene valgte nemlig at overfalde ham og efterlod ham med flere skader i ansigtet.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer overrasket: Skal til møde med statsministeren

- Den ene mand kom truende hen mod mig, forklarer Oliver og fortsætter:

- Pludselig bliver jeg overfaldet fra siden af hans kammerat, der smadrer mit hoved ind i en mur og derefter ned i brostenene. Herefter hoppede de op på mig og rev mit tøj i stykker.

Før det gik helt galt, nåede Oliver Stanescus venner heldigvis at gribe ind.

Overfaldet er meldt til politiet, men situationen har allerede sat sig i Oliver Stanescu, som nu bekymrer sig ekstra meget for sine homoseksuelle venner i nattelivet.

- Jeg havde faktisk en forestilling om, at det ikke var et stort problem længere. Men det er jo heller ikke mig, der normalt dealer med de her situationer. Den nat oplevede jeg på egen krop lidt af det mine venner går og frygter.

LÆS OGSÅ: Efter voldsom arbejdsulykke: 'Årgang 20' overraskede lægerne

- Jeg rasende og sur, men også meget ked af det. Ked af der findes mennesker som dem vi mødte den nat. Mennesker, som skal gøre en sjov aften til en usikker aften!

- Husk at passe på hinanden, slutter han.

Læs hele opslaget fra Instagram herunder.