Line Hoffmeyer overrasket: Skal til møde med statsministeren

Den danske influencer har længe haft fokus på organdonation, og nu er hun blevet inviteret til møde med selveste statsministeren for at tale om emnet.

Lørdag blev en lykkens dag for den hjertetransplanterede influencer Line Hoffmeyer, da det blev det meldt ud, at regeringen vil indføre automatisk organdonation.

'Jeg er naturligvis uendeligt lykkelig for den udmelding', lød det fra influenceren, som for knap 12 år siden fik et donerhjerte efter ni måneder i uvished på venteliste.

Noget tyder dog på, at regeringens fokus på organdonation ikke stopper der. I går modtog Line Hoffmeyer nemlig et uventet og overraskende opkald fra Statsministeriet.

– ”Statsministeren vil gerne invitere dig på kaffemøde”. Jeg troede sgu lidt det var røvfuld fis og ballade, da jeg modtog det opkaldt i formiddags, skriver Line Hoffmeyer i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Julie Kriegler viser kæresten frem for første gang: Kendt fra tv

Det var det dog ikke. To minutter efter tikkede der nemlig en formel invitation ind i influencerens mailinbakke.

- I næste uge skal jeg til Marienborg, med billed-id, registreret nummerplade og forhåbentligt et nyt og meget smart jakkesæt. Vi skal tale om organdonation og om, hvordan vi får flere donorer, og redder flere liv, og den samtale vil jeg naturligvis deltage i, uanset, hvad min politiske holdning i øvrigt måtte være, fortæller Line Hoffmeyer, som ikke lægger skjul på sin begejstring for tilbuddet:

LÆS OGSÅ: WOW: Dronning Mary slår Medina og Blachman

- Jeg er hamrende glad for, at regeringen nu går så tydeligt og kraftfuldt ind i den her sag, min hjertesag. Og så er jeg simpelthen så uendeligt lykkelig for, og beæret over, at jeg har mulighed for at bruge min stemme i den her debat, som står mit hjerte så ufravigeligt nær, skriver hun.