Genoveva Casanova
Genoveva Casanova

Casanova bryder tavsheden: Derfor var hun væk

Nu forklarer kongens spanske veninde sit fravær.

47-årige Genoveva Casanova har haft en detox fra Instagram, siden hun slettede sin profil kort efter hendes gode ven kong Frederik blev udråbt til konge i januar.

LÆS OGSÅ: Silas Holst i smerter: Går med klap for øjet

Men i sidste uge kunne HER&NU berette, at hun atter var tilbage på det sociale medie. Dog var der intet nyt under solen andet end en opdateret biografi, der lød på 'Kærlighed er den eneste vej'.

Nu har kongens spanske veninde dog for alvor brudt tavsheden, og i et opslag på Instagram takker hun sine 80.000 følgere for at hænge ved - ikke blot gennem den seneste stille periode eller de turbulente fire måneder, der er gået, siden ugebladet Lecturas i november bragte billederne af hende og den daværende kronprins fra hans besøg i Madrid, men gennem det seneste år.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender'-deltager flytter sammen med kæresten

- Hej allesammen! Så er jeg tilbage! Jeg vil gerne takke alle de mennesker, der har holdt af mig det seneste år, dem der har forstået mit fravær og min stilhed, og dem der har sendt mig kærlighed og støttende beskeder. Du aner ikke, hvor meget det betød for mig. Mange tak!, skriver hun på spansk i opslaget.

Hun forklarer videre, hvorfor hun har været forsvundet fra det digitale søgelys i en periode.

- Det har været et par måneder, hvor jeg havde brug for fred og ro, men jeg gør allerede mit bedste for langsomt at kunne vende tilbage til mit normale liv og opfylde mine arbejdsforpligtelser. Endnu engang, tusind tak!

LÆS OGSÅ: Casanova smuglet ind til hemmelige optagelser

Du kan selv se opslaget herunder: