Genoveva Casanova.
Genoveva Casanova.

Casanova smuglet ind til hemmelige optagelser

Kong Frederiks mexikanske veninde er blevet set for første gang i fire måneder.

For første gang siden hun i november benægtede, at hun hun har et romantisk forhold til kong Frederik, 55, er Genoveva Casanova, 47, blevet spottet i Madrid.

LÆS OGSÅ: Efter lang tavshed: Nu er Casanova tilbage

Artiklen fortsætter under videoen af Oh Land.

De 47-årige mexikaner blev fotograferet af lokale medier på vej til optagelserne af et nyt spansk underholdningsprogram, hvor hun blev kaldt "Frøken X" for at skjule hendes sande identitet.

Casanova skal medvirke i den femte sæson af "El Desafio" (Udfordringen, red.), hvor otte deltagere skal dyste mod hinanden i fysiske udfordringer.

Blandt de øvrige deltagere er kong Felipes niece, Victoria Federica de Marichalar y Borbon, 23, tyrefægteren Manuel Diaz Gonzalez, 55, og tennisspilleren Feliciano Lopez, 42.

Genoveva Casanova havde dog ikke spor lyst til at blive fotograferet, og gemte hovedet under et stort tørklæde mens hun blev hjulpet ind i tv-studiet.

Jorge Salvador, der er direktør i produktionsselskabet bag programmet, siger til Daily Mail, at hverken tv-holdet eller de andre deltagere anede, at hun skulle medvirke.

LÆS OGSÅ: Kronprinsesse Mary bryder tavsheden: Brug for omsorg

Hun blev derfor internt omtalt som "Frøken X" indtil hendes identitet kunne afsløres.

Kodenavnet "Frøken X" har dog vakt opsigt i Spanien, hvor man ikke har undladt at bemærke at hun er veninde med den danske kong Frederik X.

LÆS OGSÅ: Frederiks spanske veninde: Jeg er knust

Ifølge Daily Mail havde Genoveva Casanova sagt ja til at medvirke i "El Desafio" længe før ugebladet Lecturas i starten af november udkom med en serie billeder af hende og kong Frederik.

Genoveva Casanova har siden skilsmissen fra den 13 år ældre Cayetano Martínez de Irujo, hertugen af Arjona, genoptaget sit gamle arbejde som model og medvirket i en lang række tv-shows, blandt andre "MasterChef" og "Hvem holder masken?", hvor hun optrådte som en puddel.

LÆS OGSÅ: Genforenet i New Zealand: Fløj i hver sit fly