Genforenet i New Zealand: Fløj i hver sit fly

Efter ti dages adskillelse blev kronprinsfamilien genforenet 'Down Under'.

Det er næppe gået ubemærket hen, at det spanske ugeblad Lecturas tilbage i november offentliggjorde en række billeder af kronprins Frederik under et diskret besøg i den spanske hovedstad Madrid.

Her blev han opdaget i selskab med den mexicanske jetsetter og tidligere model Genoveva Casanova, hvilket skabte international opmærksomhed.

LÆS OGSÅ: Efter babylykke: Det bliver lidt on and off

Siden da har det danske kongehus forsøgt at tie hændelsen væk, men sagen har gradvist fået mere benzin på bålet.

Senest kom det nemlig frem, at kronprinsesse Mary den 5. december i al hemmelighed var taget på tidlig juleferie sammen med tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine. I mellemtiden rejste Frederik til Dubai i forbindelse med FN's klimakonference COP28, hvor planen derefter var at blive genforenet med resten af familien 'Down Under'.

Efter ti dages adskillelse fra hinanden, rapporterer Daily Mail nu, at kronprinsparret er genforenet i Queenstown, New Zealand. Mediet viser billeder af kronprinsesse Mary, der ankommer i et privat jetfly med tvillingerne Vincent og Josephine, mens kronprins Frederik ankommer i et andet fly med prinsesse Isabella til den årlige familieferie, hvor prins Christian desuden ikke deltager i år.

LÆS OGSÅ: Sussi afslører fremtidsplaner med kæresten

Bortset fra en enkelt reception på Københavns Rådhus sidst i november har kronprinsesse Mary ikke deltaget i officielle arrangementer, men holdt lav profil, hvilket kronprinsfamiliens besøg 'Down Under' også tyder på at være.

Formålet med at besøge netop New Zealand er også endnu ukendt, men det tyder på en kort juleferie, inden de atter vender tilbage til Danmark for at fejre jul med Dronningen på Marselisborg Slot i Aarhus med prins Joachim, prinsesse Marie og deres to børn, grev Henrik og komtesse Athena.

LÆS OGSÅ: Jackie forklarer: Derfor er jeg flyttet

Man kan se kronprinsfamiliens ankomst til Queenstown, New Zealand, HER.