Kronprinsesse Mary bryder tavsheden: Brug for omsorg

Kronprinsessen åbner op og understreger sit vigtige budskab.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary er ikke blevet set sammen i offentligheden siden onsdag den 8. november – den dag, et spansk ugeblad udkom med billeder af Frederik, 55, og hans veninde, Genoveva Casanova, 47.

LÆS OGSÅ: Herlig tur til London: Dronningen nød sine fridage

Noget hverken Frederik eller Mary har kommenteret, mens Casanova har fortalt, hvor knust hun er over at være blevet kædet romantisk sammen med kronprinsen, som hun kalder en 'gammel ven'.

Inden Mary, 51, i forrige uge rejste alene til Australien med prins Vincent, 12, og prinsesse Josephine, 12, havde hun blot haft et enkelt officielt arrangement.

Men i et tankevækkende opslag på Mary Fondens Instagram bryder hun nu tavsheden og stiller spørgsmålet, 'Hvad har vi mennesker allermest brug for?'

Og selvom svarene fra dem, der er blevet spurgt, er forskellige, så står en ting klart: Vi har brug for hinanden.

LÆS OGSÅ: Smugkig: Se det første glimt af ny sæson 'Badehotellet'

- Vi er alle forskellige. Men vi har brug for noget af det samme. Kærlighed, omsorg, tryghed og nærhed. Vi kan ikke skabe det alene. Mennesker har brug for mennesker, fortæller kronprinsesse Mary i opslaget fra sin velgørende organisation.

Inden hun rejste, donerede Mary Fonden også 300.000 kroner til værestedet Offsides Sociale Haver, der er Danmarks første udendørs værested for psykisk sårbare.

LÆS OGSÅ: Tre kendte danskere lægger krop til nyt livsstilsprogram

I DR1-programmet 'Naturen og vores sind - Kronprinsessen ved Vesterhavet' fortalte kronprinsesse Mary for nylig, hvordan hun selv bruger naturen til at få styr på tankerne.

– For mig er det noget, jeg søger meget naturligt. Det har jeg altid gjort. Jeg søger ikke bevidst naturen for at få det bedre. Jeg ved bare, at jeg får det bedre, når jeg er ude i naturen.

LÆS OGSÅ: WHAT: Sussi overvejer ny karrierevej

Se opslaget fra Mary Fondens-Instagram herunder...