Genoveva Casanova og kong Frederik.
Genoveva Casanova og kong Frederik.

Efter lang tavshed: Nu er Casanova tilbage

Kort efter Frederik i januar blev udråbt som konge, slettede hans 47-årige spanske veninde sin Instagram, men nu er hun tilbage på det sociale medie.

Efter næsten godt fire ugers tavshed er Genoveva Casanova på vej tilbage i offentligheden.

Kort efter Frederik i januar blev udråbt som konge, slettede hans 47-årige spanske veninde sin Instagram, efter hun i månedsvis havde været belejret af medier fra hele verden.

LÆS OGSÅ: Keld og Hilda sælger millionvilla

Artiklen fortsætter nedeunder videoen...

Men nu er hun tilbage på det sociale medie, hvor hun dog ikke har postet nyt indhold til sine næste 80.000 følgere, men stadig i sin biografi skriver, 'Kærlighed er den eneste vej'.

Det gælder dog ikke forholdet til ugebladet Lecturas, der i november bragte billederne af hende og daværende kronprins fra hans besøg i Madrid.

Casanova står fast på at sagsøge dem, efter de bragte billedserien fra den dag, de tilbragte sammen, hvor de blandt andet var på museum for at se en Picasso-udstilling, gik tur i en park og tog ud for at spise, inden kong Frederik dagen efter blev set forlade hendes lejlighed tidligt om morgenen.

Mens kongehuset har afvist at kommentere 'rygter og insinuationer', har Genoveva slået fast, at der intet romantisk er mellem dem. Ifølge spanske medier har de mødt hinanden ved et jagtselskab og kendt hinanden 'i årevis'.

LÆS OGSÅ: Nu sker det! Kronprins Christian får sin egen by

Genoveva Casanovas stenrige eksmand, Cayetano Martínez de Irujo, hertugen af Arjona, har tidligere meddelt, at hans advokater kommer til at stå for søgsmålet mod ugebladet.

Samme armbånd

Kong Frederik vagte opsigt, da han ved udråbelsen på Christiansborgs balkon viste, at han bar et særligt armbånd fra den danske smykkeproducent Shamballa Jewels.

I første omgang blev der fokuseret meget på armbåndets rødder i den tibetanske buddhisme, men siden skrev flere spanske medier, at også Genoveva Casanova er set med et lignende armbånd fra Shamballa og viste billeder af hende med det.

LÆS OGSÅ: Hun er Peter Sommers store kærlighed

Kong Frederiks armbånd, der er udført i 18 karat hvidguld og besat med diamanter, koster 19.140 kroner. Kongehuset har dog ikke ønsket at oplyse, om det er et, kongen selv har købt, eller om det er modtaget i gave.

Dronning Mary blev allerede i 2007 set med et Shamballa-armbånd til over 130.000 kroner, og siden deltog hun i 2017 i åbningen af Shamballas butik i New York.

Kong Frederik.
Kong Frederik.