'X Factor' 2021. (Foto: Lasse Lagoni/TV 2)
'X Factor' 2021. (Foto: Lasse Lagoni/TV 2)

Undrer du dig også? Derfor har dommerne det samme tøj på i hvert program

Der er flere gode grunde til, at dommerne og Sofie Linde samtlige fredage med auditions er iklædt det samme sæt tøj, som de havde på den forrige fredag.

De sidste tre fredage har vi til stor underholdning fulgt tre audtions i 'X Factor', som i et enkelt program har fundet sted i Aarhus og i to programmer har været i København.

Til alle tre auditions har både Oh Land, Martin Jensen, Thomas Blachman og Sofie Linde haft præcis det samme sæt tøj på. Og det kan man måske undre sig over.

LÆS OGSÅ: Så du det? Amalie Szigethys gamle virksomhed i ‘Løvens hule’

Men heldigvis er der fra TV 2's side en god forklaring på, at dommerne ikke skifter tøj, selvom det hele foregår i forskellige byer og over flere dage.

'X Factor 2021 Foto: Lasse Lagoni
'X Factor 2021 Foto: Lasse Lagoni

- Vi har haft auditions over flere dage i Aarhus og København. Program 1 var et sammenklip fra København og program 2 fra Aarhus, og program 3 er et sammenklip af auditions fra begge byer. Så for ikke at forvirre og forstyrre seerne har vi valgt igen i år, at dommerne har det samme tøj på under audition-optagelserne, skriver Dorte Borregaard, der er underholdningsredaktør på TV2, i en mail til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Jes Dorph reddet af kæresten: Tæt på sammenbrud

'X Factor 2021 (Foto: Lasse Lagoni)
'X Factor 2021 (Foto: Lasse Lagoni)

Det er ikke noget nyt, at dommerne her i sæson 14 har det samme tøj på gennem dagene med auditions - sådan har det været i alle sæsoner.

Fredag kom det frem, at Oh Land har den unge kategori, Martin Jensen har fået 23+, mens Blachman tager sig af grupperne. 

Næste gang TV 2 blænder på for 'X Factor', går det løs med den nervepirrende 'Five chair challenge'.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par er gået fra hinanden