'Løvens hule junior'
'Løvens hule junior'

DR afslører: 'Løvens Hule Junior' på vej

Nu vil DR lukke de mindste ind i løveburet.

Vi så med 'Den store juniorbagedyst', hvordan DR tog et populært program og gav det et juniortwist, så de yngste også kan lege med, og nu er turen kommet til 'Løvens Hule'.

LÆS OGSÅ: Sara Bro dropper hjertebarn

Artiklen fortsætter under videoen...

DR afslører nemlig i dag i en pressemeddelelse, at 'Løvens Hule Junior' nu er på vej. Hvilke løver, der skal tage imod idéerne i børnehøjde, vides endnu ikke, men DR afslører, at der nu vil være en vært på programmet, og at det vil blive sendt lørdag aftener til efteråret.

Artiklen fortsætter under billedet...

'Løvens hule junior'
'Løvens hule junior'

DR slår også fast, at det ikke kommer til at handle om store pengesummer, bundlinjer og værdiansættelser. I stedet for investeringer vil fokus nemlig være på mentorskab med formålet at udforske potentiale indenfor kreative tanker og innovative idéer, men der vil være mulighed for at uddele stipendier for at skubbe idéerne i gang.

- Ideer og drømme kan blive til virkelighed, hvis man tror på dem og får den rigtige inspiration, hjælp og sparring med på vejen. Der er ingen, der er bedre end børn til at finde på, og i ’Løvens Hule Junior’ er det netop opfindsomhed og skabertrang, der bliver hyldet, siger B&U-chef i DR Morten Skov i pressemeddelelsen og tilføjer:

- I ’Løvens Hule Junior’ vil vi gerne give børn et realistisk billede af, hvad det kræver at udvikle en langtidsholdbar idé, som på sigt kan klare sig i et marked. Det er ikke nemt at tjene penge hurtigt – det kræver hårdt arbejde, mod, opfindsomhed og vedholdenhed og med ’Løvens Hule Junior’ vil DR gerne være med til at gøre børn bevidste om, hvad det kræver at gøre sin idé flyvefærdig. Forhåbentlig vil programmet inspirere andre til at kaste sig ud som unge entreprenører.

LÆS OGSÅ: Stoffer, fængsel og psykisk sygdom: Bieber reddet af konen

Går man med en iværksætter i maven og en god idé i hovedet, så er det nu, man skal slå til. Tilmelding til ’Løvens Hule Junior’ kan ske fra i dag lige her.

LÆS OGSÅ: Morten Larsen fra 'Løvens Hule': Fandt sin store kærlighed som teenager