Farvel til 'Vild med dans': Det skal Sarah Grünewald nu

Efter 10 år i spidsen for TV 2s fredagsbal siger Sarah Grünewald farvel, når dette års jubilæumssæson er slut.

I 2013 startede Sarah Grünewald som vært på 'Vild med dans', hvor hun flankerede den mangeårige vært Claus Elming og grinte sig ind i danskernes hjerter.

LÆS OGSÅ: Sussi løfter sløret: Åbent forhold?

Desværre må seerne undvære den elskværdige grinerbider i fremtiden, for hvis 'Vild med dans' får endnu en sæson, bliver det uden skuespilleren i spidsen.

LÆS OGSÅ: Patrick skadet efter 'Korpset': Så galt gik det

Hun har nemlig nogle helt andre planer for fremtiden.

Det fortæller hun til sin værtskollega, Martin Johannes Larsen, i podcasten 'En dag tilbage'.

- Jeg vil rigtig gerne holde foredrag for nogle unge mennesker om alkoholkultur, og om hvordan vi ligesom skal navigere i den, afslører hun.

Et personligt foredrag

Tilbage i 2021 valgte værtinden selv at sige farvel til alkohol, da hun kæmpede med en form for misbrug. I foredraget vil hun gerne bringe sine egne erfaringer ind.

- I stedet for at gå ud og fortælle de unge, hvor farligt det er, og hvor dumt det er, så vil jeg give dem nogle værktøjer til, hvordan man rent faktisk kan komme igennem det. Og også give dem noget håb for, at man godt kan være socialt engageret uden at drikke, fortæller hun og tilføjer:

- Det tror jeg, der er nogle, der har brug for at have en frontfigur på. Så det er jeg i gang med at sidde og skrive på lige nu.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz raser: Stop det

Da 'Vild med dans'-værten tager samtalen om den danske alkoholkultur enormt seriøst, vil hun heller ikke sætte en dato for, hvornår hun er klar med sit foredrag. Materialet skal nemlig være gennemarbejdet og i orden først.