Fandt ikke kærligheden i 'Landmand': Nu bugner indbakken

Hendes deltagelse i programmet er bestemt ikke gået ubemærket hen.

Det blev som bekendt ikke til hverken en romantisk weekend eller den store kærlighed for Linea Pedersen, der i 'Landmand søger kærlighed' valgte Christian Bergstrøm som sin sidste bejler.

Til værten, Lene Beier, forklarer hun, at det ikke blev til mere end venskabelig kemi fra hendes side.

LÆS OGSÅ: Gustav afslører: Utroskab ødelagde forholdet

Men nu, hvor katten er ude af sækken og Lineas rejse i 'Landmand søger kærlighed' er afsluttet, har hun atter mod på at lede efter den mand, der kan feje benene væk under hende, fortæller hun til HER&NU.

- Nu synes jeg, jeg er klar til at møde nogen igen, og har fået bearbejdet hele oplevelsen, i og med, der er gået nogle måneder siden optagelserne sluttede, lyder det fra Linea, der tilføjer:

- I forhold til kærlighedslivet er der ikke sket en hel masse, fordi jeg ikke har kunnet date det helt store, før det sidste afsnit var vist, men der er da kommet nogle beskeder i indbakken.

Det er først nu, stutteri-ejeren er begyndt at gennemgå bejlerne i indbakken, og hun håber, at den eneste ene kunne gemme sig iblandt, selvom det endnu er for tidligt at spå om.

LÆS OGSÅ: Moster Niller deler svær diagnose: Jeg er ikke dum

- Jeg har ikke svaret så mange endnu, for jeg er stadig på det stadie, hvor jeg lige skal kigge det hele igennem, fortæller hun og fortsætter:

- Det er lidt specielt, at folk sidder derude og føler, at de kender mig, men jeg ved ikke, hvem de er. Derfor synes jeg også kun, det er friskt af dem, at de kontakter mig, og det bliver jeg selvfølgelig smigret over.