Jonathan Harboe: Det har ændret mig

Den nye sæson har givet Jonathan Harboe tid til at tænke over de store ting i livet.

Nu kan man igen følge seks kendte danskere om bord på en båd, der på en helt ny rute skal sejle deltagerne fra Caribien mod Portugals kyst. I den nye sæson af ’Over Atlanten’ følger vi blandt andre skuespiller Jonathan Harboe, der har fået en lidt større pytknap.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald på dybt vand: Var maks udfordret

- Jeg vil vove at påstå, at det har givet mig en lille smule mere rummelighed over for mig selv i forhold til at have tænkt til søs, lange nætter under stjernerne, om de fejl, jeg har lavet i mit liv og hvordan jeg tilgiver dem og kommer videre. Så på den måde, har det givet mig noget fint, fortæller han til HER&NU og tilføjer om rejsen:

- Det var megafedt at lære en masse. Jeg var helt på røven over alt det, man skulle kunne og lære.

LÆS OGSÅ: Soeren Le Schmidt afslører: Skal under kniven

Ifølge Jonathan Harboe har han ikke været i tvivl om at medvirke, men han har dog haft sine tanker om at tage med på turen over Atlanten.

- På dag to, hvor halvdelen af holdet lå ned med søsyge, der var det ikke, hvad havde jeg sagt ja til, men mere sådan en ”hvordan skal det her mon gå?” Men jeg vidste jo, at det nok skulle løse sig, men det var mere sådan en ”uh, det bliver spændende at se, om vi kan klare de to-tre uger, vi skal ud på nu.

Se ’Over Atlanten’ sæson 4 hver torsdag kl. 21 på Kanal 5 eller på discovery+.