Flytter fra hinanden

Anne Plejdrup har taget en stor beslutning, og nu forklarer hun.

Det var lidt en bombe, da Sarah Dohn og Anne Plejdrup i går lavede et opslag på Instagram, hvor de skrev, at de inden længe flytter sammen.

LÆS OGSÅ: Amalie Dollerup afslører hemmeligheden bag sit 17 år lange forhold

- Fra den 1. juli flytter vores hundebørn, sarah og jeg sammen i KBH, og vi GLÆDER os, skriver Anne på Instagram og tilføjer:

- Nikolaj og jeg er stadig sammen - vi skal bare have bolig på Mallorca og i KBH, da han arbejder på Mallorca.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne er færdiguddannet

Overfor Realityportalen forklarer Anne, at hende og Nikolaj har sagt deres lejlighed op i det nordjyske og skal være ude d. 17. juni. Men selvom Anne og Nikolaj flytter fra hinanden og deres fælles hjem, så betyder det ikke, at der ikke er plads til Nikolaj i det kommende bofællesskab.

- Han skal selvfølgelig bo i lejligheden med Sarah og jeg, men vi har også fået en lejlighed på Mallorca, så vi kommer begge til at rejse frem og tilbage. Dog kommer jeg mest til at være i København og han på Mallorca. Men det er vi jo vant til, så det er ikke meget, der ændrer sig, udover at jeg kommer til at bo med Sarah i København, istedet for Aalborg, fortæller Anne.

Årsagen til flytningen er, at de fleste af de events, Anne går til, og hendes arbejde er i København.

LÆS OGSÅ: Gustav trækker stikket: Kroppen sagde fra

Roomies flytter ud

Flytningen byder dog på en enkelt undring, som man også kan se i kommentarsporet til Anne og Sarahs opslag på Instagram. Det står nemlig klart, at de to skal flytte sammen i Sarahs lejlighed, men hvad skal der så ske med Sarahs nuværende roommates?

LÆS OGSÅ: Efter stor sorg: Fie Laursen udvider familien

Det er nemlig ikke mere end et par måneder siden, Sarah flyttede sammen med 'Paradise'-kollegaerne Frederikke Marciniak og Jasmin Sparvath. Men den trio bryder nu op, og Frederikke og Jasmin flyter ud af lejligheden, det bekræfter Anne. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Sarah, Frederikke eller Jasmin, som ikke er vendt tilbage på vores henvendelse.

Helårs lejlighed på Mallorca

Selvom det kun er i sommerperioden, at Nikolaj arbejder på Mallorca, så er det en helårs lejlighed, Anne og Nikolaj har fået på den spanske ferieø.

LÆS OGSÅ: Gravide Julie Kriegler om babynavn: Den nemmeste beslutning

- Vi elsker at være der og kender jo alt dernede, så vi beholder lejligheden, så vi kan rejse frem og tilbage samt vi er sikre på at have den, når sæsonen er igang - det er en rigtig fin spansk lejlighed, som ligger i det mere rolige område af Magaluf, og der er gæsteværelse, så vi kan få venner/familie på besøg, når vi vil, og 10-15 grader om vinteren er bedre end minus grader, slutter hun.

Sarah Dohn og Anne Plejdrup
Sarah Dohn og Anne Plejdrup