'Paradise Hotel'-Vivi afslører: Derfor vil jeg ikke stå med Sarah

Der er et kæmpe twist i aftenens afsnit af 'Paradise Hotel'.

Spillet spidser for alvor til, og overraskelserne står i kø i aftenens afsnit af 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: Ærlige Rikke Gøransson: Tog piller for at være tynd

Værtinden Olivia Salo smider nemlig en kæmpe bombe, da hun fortæller, at én fra juryen skal bytte plads med én af finalisterne.

- Det er så sindssygt, at man kan få den her mulighed, at én fra juryen kan komme ind og være med igen, lyder det fra Sarah Dohn i aftenens afsnit.

LÆS OGSÅ: Usikker Geggo: Jeg tror ikke på os

Til Realityportalen fortæller Vivi Bach, hvordan hun reagerede, da hun fik at vide, at én fra juryen ville få en finaleplads.

- Jeg tænker faktisk ikke så meget. Jeg tænker, at uanset hvem det er, så vil mit valg ikke ændre sig i forhold til, hvem jeg vil stå med i en potentiel finale, siger Vivi og tilføjer:

- Selv hvis Sarah kom ind igen, så ville jeg aldrig stå med hende i en potentiel finale.

Hvorfor ikke?

- Det ser man ikke, men da hun ryger ud med Nikolaj, der siger hun, at hun har været en medløber til mig, siger Vivi og uddyber:

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-trio afslører stor nyhed

- Og da hun sagde det, der tænkte jeg, at jeg ikke ville kunne stå med hende i en finale, fordi allerede der har hun sagt, at hun ikke har lavet så meget, lyder det fra Vivi.

Hvem, der må lade sin plads i finalen til én fra juryen, kan du se i næste uges afsnit af 'Paradise Hotel' tirsdag, onsdag og torsdag klokken 14.00 på Viaplay eller klokken 23.00 på TV3.

Helt ekstraordinært er der næste uge hele fire afsnit, så finalen kan ses fredag den 26. januar.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-Rosa afslører: Afvist af Sarah