Diez lægger sig fladt ned: Jeg har været en idiot

Nu svarer Katherine Diez på beskyldningerne om plagiat.

Den tidligere litteraturanmelder Katherine Diez har siden tirsdag forholdt sig tavs til beskyldningerne om plagiat.

LÆS OGSÅ: Usikker Geggo: Jeg tror ikke på os

Torsdag formiddag deler hun dog et længere skriv på sin Instagram-profil, hvor hun undskylder for sin arbejdsmetode, som hun selv kalder for "uansvarlig, sløset og usystematisk".

- Jeg vil først og fremmest understrege, at jeg har den største respekt for andre forfatteres værker, og jeg har aldrig haft ønske om at plagiere nogens tekster, skriver hun indledningsvis i sit opslag til sine 59.000 følgere.

LÆS OGSÅ: Mathias Gidsel afslører ny kæreste

Hun indrømmer i samme ombæring, at hun ikke kan udelukke, at hun har produceret artikler, hvor hun skulle have haft kildehenvist.

- Jeg er vred på mig selv, ulykkelig, skamfuld mest af alt. Dette er mit livs hidtil største professionelle lærestreg, og jeg tager den på mig som en opvågning, skriver hun videre.

Hun begrunder det med, at hun startede som skribent i en ung alder uden journalistisk erfaring, hvor hun opfandt sin arbejdsmetode løbende.

- Fejlene hverken kan eller skal bortforklares. Jeg har været en idiot, og jeg kan kun undskylde dem inderligt og tage ved lære af dem, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie afslører: Nu er han flyttet ind

Pause fra offentligheden

Den 35-årige influencer skriver, at hun nu har brug for at trække stikket i en periode.

- Jeg kommer til at bruge tid på at rydde op nu, og på at prioritere det, der betyder alt i verden for mig: mine nærmeste, som også rammes af mine dumme fejl. Dét er den største smerte, jeg har oplevet i min tid som et menneske i offentligheden, skriver hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Bryder tavsheden: Nu er der nyt fra Dubai

- Jeg har brug for en pause fra den offentlighed, brug for stilhed og kærlighed, brug for at være mig helt uden for citat igen.

Du kan læse Katherine Diez' skriv herunder: