Bryder tavsheden: Nu er der nyt fra Dubai

Der har været stilhed, siden Elvira og Mortada blev tilbageholdt i Dubai, men nu er der endelig livstegn derfra.

Den seneste tid har støven lagt sig omkring sagen fra ørkenstaten Dubai, hvor Elvira Pitzner er tilbageholdt efter anklager om utroskab mod ekskæresten Milad Saadati.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Mark afslører: Castet til 'Robinson'

I slutningen af november blev diamantdatteren varetægtsfængslet for få dage senere at blive løsladt, men hun fik frataget sit pas og retten til at forlade landet.

Og dén situation deler hun med iværksætteren Mortada Haddad. De to var nemlig sammen i Dubai, da de begge blev anholdt af politiet i sagen.

De har altså kunnet få glæde af hinandens selskab, mens de venter på, at sagen kommer videre og de igen kan bevæge sig uden for landets grænser.

Hverken Elvira eller Mortada har dog på noget tidspunkt udtalt sig om sagen - før nu. I en story på sin Instagram giver Mortada nemlig en status på situationen til sine godt 23.000 følgere.

LÆS OGSÅ: 'Gift med første blik'-Mette har fundet kærligheden

- Som mange af jer ved, har jeg været involveret i en sag i Dubai, hvilket har medført, at jeg har været mindre aktiv på sociale medier. Til trods for omstændighederne kan jeg forsikre jer om, at jeg har det godt. Jeg er omgivet af et stærkt netværk her i Dubai, og der arbejdes produktivt på den juridiske front, står der i det lille skriv, som afsluttes:

- Selvom jeg opfatter dette som et privat anliggende, værdsætter jeg jeres bekymring og støtte. Jeg forbliver fokuseret og positiv og ser frem til at dele gode nyheder med jer snart.

LÆS OGSÅ: Fra forsidefrue til leverpostejsliv: - Det er hårdt

Hvad Elvira og Mortadas relation er, forbliver endnu ubekræftet, og hun bliver da heller ikke nævnt i teksten ved navn. De var dog rejst sammen til Dubai i sin tid, og Elvira har tidligere delt billeder af de to, der holder i hånd og kysser.

I modsætning til Elvira har hendes mor Katerina Pitzner løbende brugt Instagram til at give status på situationen. Det gjorde hun senest for et par uger siden, hvor hun slog fast, at datteren en dag vil fortælle sin historie, som ifølge Katerina indebærer "daglige ydmygelser, trusler, manipulation, løgne, indbrud, hærværk, falske beskeder, bagvaskelse og pengeafpresning". Læs mere HER.

LÆS OGSÅ: Leif og Tina jubler: Vi er blevet bedsteforældre