Katerina Pitzner om datteren Elvira: Daglige ydmygelser, trusler og manipulation

Ifølge Katerina vil datteren Elvira en dag fortælle sin version af historien.

Diamantdatteren Elvira Pitzner er fortsat forhindret i at forlade Dubai, efter hun i slutningen af november blev tilbageholdt og varetægtsfængslet for utroskab. Efter få dage blev hun løsladt, men har fået taget sit pas og fritaget retten til at forlade landet.

LÆS OGSÅ: Christiane forklarer: Derfor hedder datteren Ludovika

Alt imens har familien kæmpet for at råbe danske politikere og udenrigsministeriet op for at få Elvira hjem, men lige lidt har det hjulpet.

- Når jeg har den stærke trang til at stå bag min datter, betyder det ikke, at hun selv er uden ansvar, men fordi hun er udsat for angreb, der rækker langt ud over den konsekvens en underskrift på et stykke papir med arabisk skrift burde have, indleder Katerina et opslag på Instagram.

Katerina har løbende brugt Instagram til at give status på situationen med Elvira, mens datteren selv har været helt tavs.

- En dag fortæller hun sin historie. Den vil gøre indtryk, for den er spækket med fortællinger om daglige ydmygelser, trusler, manipulation, løgne, indbrud, hærværk, falske beskeder, bagvaskelse og pengeafpresning, som har været hverdagskost i det sidste halve år. Noget, som hun har skjult, dels i håbet om, at det gik over, men også i skam over at have udsat sig selv og familien for det, fortsætter Katerina opslaget.

LÆS OGSÅ: Svær periode for kronprinsesse Mary

Ifølge Katerina har mange en holdning til Elviras tilbageholdelse, og til dem, der mener, hun selv er skyld i det, har hun et par ord.

- Til de af jer, der mener, at “hun ligger, som hun har redt”, så afslører I i bedste fald jeres manglende kendskab til omfanget af sagen og i værste fald jeres manglende empati. Begge tilfælde burde under alle omstændigheder få jer til at tie, for det her skal ingen gå igennem alene.

LÆS OGSÅ: Nye tider for dronning Margrethe

Se hele opslaget herunder: