Det så du ikke på tv: Josefine Høgh havde lavet en særlig aftale

Josefine Høgh og Tina Müller var i går aftes værter på årets store sportsshow 'Sport 2023'.

Hele lørdag aften stod i sportens tegn på DR1, da nuværende og tidligere sportsstjerner blev hyldet i 'Sport 2023'. Tina Müller og Josefine Høgh stod endnu engang som værter for slagets gang.

LÆS OGSÅ: Rørt til tårer: Lasse Svan optaget i 'Sportens Hall of Fame'

Følger du Josefine Høgh, så ved du, at hun for nylig er blevet opereret i knæet efter en fodboldskade, og hun går normalt rundt med en stor donjoy, som er en skinne, der fylder hele benet.

Man kunne måske tro, at skinnen stadig var på under kjolen lørdag aften, men det var den ikke, det afslører hun til HER&NU efter showet.

- Jeg har i dagens anledning fået lov at tage min skinne af under showet, så jeg kunne have kjole på, og når vi er færdige her, så skal jeg ned og have skinnen på igen, fortalte Josefine.

LÆS OGSÅ: Se billederne: De kendte til 'Sport 2023'

Josefine skal have skinnen på i fem dage endnu, så hun havde i går lagt en stram forbinding rundt om knæet i stedet for at minde sig selv om, at knæet stadig er ustabilt.

- Når adrenalinen kører, og der også er en masse konfetti, man kan glide i, så minder det mig om, at jeg lige skal passe på.

LÆS OGSÅ: Stig Rossen afslører: Kæmpe drøm er gået i opfyldelse

Efter showet var hun da også godt brugt.

- Det gør ikke ondt, men jeg kan mærke, det er hævet, og jeg skal ned og have det op, fortæller hun.

Selvom skaden skete til fodbold, så satser den tidligere fodboldstjerne på at komme tilbage på banen.

- Det skal jeg. Det var også derfor, jeg skulle opereres, for hvis ikke jeg var blevet opereret, så var jeg heller ikke kommet tilbage til at spille fodbold. Efter genoptræning - der går stadig mange måneder - så regner jeg med at kunne lave alt det, jeg elsker, slutter hun.

LÆS OGSÅ: OL-stjerne er blevet far

Værter: Josefine Høgh og Tina Müller
Værter: Josefine Høgh og Tina Müller