Se den rørende video: Rikke Gøransson i tårer

Den mangeårige 'Paradise Hotel'-vært er fuldstændig overvældet over den kærlighed, som hun oplever for tiden.

I sidste uge offentliggjorde Rikke Gøransson, at hun er gravid.

Siden er lykønskningerne væltet ind, og det har taget Rikke med storm.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Gustav tager stort skridt med kæresten: Forlader gården

Med tårer i øjenene takker hun derfor nu for alt den gode opmærksomhed, som hun modtager i de her dage.

- Det er fuldstændigt sindssygt, at vi skal være forældre. Vi er meget glade og rørte over, at I har lykønsket os og givet os så meget kærlighed, lyder det fra hende i en video på Instagram.

Udover at modtage lykønskninger i forbindelse med sin graviditet har værtinden også fået en hel masse ros for sin nye dokumentar 'Hvorfor skal Rikke være smuk?' på Viaplay.

- Jeg vil også sige tak for, at I har taget så godt i mod den dokumentarserie, som jeg lavede sidste år. Hvor har det været lykkeligt, at det kunne bruges, og at den har resoneret hos så mange af jer, lyder det.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-deltager afslører kæreste

I dokumentaren tager Rikke fat i aktuelle emner som skønhedsidealer, perfekthedskultur og mental sundhed - emner som Cecilie Haugaard har fået en del kritik for at prøve at belyse i en ny bog - og derfor slutter Rikke af med at vise overskud og give kærlighed videre til hende.

- Det har været virkelig hårdt at følge med i, hvordan Cecilie Haugaard er blevet behandlet. Måden der bliver talt og skrevet på er så ubehagelig. Jeg håber, at du har det godt Cecilie. Op på hesten igen. Og tak for at skubbe til den debat, som jeg jo også har prøvet på, siger hun og tilføjer:

- Vi har allesammen masser at lære. Der er ingen af os, som er perfekte. Jeg håber da ikke, at vores børn skal vokse op og tænke, at de hellere må tie end at sige noget i frygt for at sige noget forkert og ende i en offentlig gabestok.

Se hele videoen fra Rikke Gøransson Instagram herunder.