Christel i sorg: Det er hårdt at være i

Realitystjernens ældste hund er blevet indlagt.

I disse dage er der et stort tomrum hjemme hos Christel Trubka. Èn af hendes elskede hunde fra den lille pelsede flok på tre er nemlig indlagt.

LÆS OGSÅ: Gravid med tvillinger: 'Fede forhold'-deltager opereret

Christels ældste hund Pablo, der er af racen staffordshire bull terrier, har nemlig været syg de seneste fire dage.

Til Realityportalen fortæller 'Paradise Hotel'-stjernen, at hun først troede, at Pablo, der er tre et halvt år gammel, havde sig en helt normalt off-dag, men det skulle desværre vise sig, at den var mere gal end det.

- Pablo har ofte én sygedag i måneden. Ikke hvor han har feber, han er bare ekstra morsyg, og så vil han typisk ikke spise enten sin morgenmad eller aftensmad. Men det er ligesom, at vi mennesker kan have en dag, hvor vi har mindre appetit og bare gerne vil sove dagen væk agtig. Så jeg troede, det var sådan en dag igen, også fordi han blev bedre, og jeg kunne godt få lidt mad og vand i ham, forklarer Christel og fortsætter:

- Efter nogle timer blev det slemt igen, men værre end hvad Pablo og jeg har prøvet, og han blev bare mere og mere syg, så da jeg kunne se, at jeg ikke kunne hjælpe ham på den her, måtte jeg få ham til dyrlægen.

LÆS OGSÅ: Se billederne af Karsten Rees palæ: Koster 120 millioner

Pablo er syg med mave-tarm-virus og har lidt af mavesmerter, opkast, tynd mave og ingen appetit, men Christel fortæller, at der bliver taget godt om ham, og at det lyder til at gå den rigtige vej for den lille vovse.

- Han har nu været indlagt i 24 timer, men de holder mig opdateret og fortæller, at han er ved godt mod. De vil gerne have noget mad i ham, var det sidste, jeg fik at vide i går aftes, og nu afventer jeg et opkald om, hvordan natten/morgenen er gået, forklarer Christel, hvis seneste melding var, at Pablo havde forhøjede infektionstal, men at alle organer var fine.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the beach'-Aija afslører stor nyhed

Hele husstanden er påvirket

Christel har aldrig været foruden Pablo ved sin side, og derfor fylder hans fravær ekstra meget disse dage.

- Jeg har det ikke godt, før min hund kommer hjem, fortæller den berørte hundemor.

'Singletown'-stjernen har de to yngre hunde, american bully Kiva på godt et år og staffordshire bull terrier Shanti på godt to år, og hele familien er påvirkede af situationen.

- Jeg vil ham det bedste, så mener de, at han fortsat skal være indlagt, så er det det, der sker, men vi mangler ham alle herhjemme. Shanti og Kiva er meget stille, og det plejer de ikke at være, så det gør det ekstra hårdt at være i, når resten af familien også er mærket af, at han mangler.

LÆS OGSÅ: Mie Fitness langer ud: Hun skulle have vundet 'Robinson'