Mie Fitness langer ud: Hun skulle have vundet 'Robinson'

Den tidligere 'Robinson'-deltager, Mie Fitness, var slet-slet ikke i tvivl om sin personlige vinder i denne sæson af 'Robinson Ekspeditionen'.

I sidste uge blev 'Robinson'-finalen afviklet, hvor deltageren Majbritt Olsen fra hold Nord sikrede sig den fine titel som årets vinder og vandt en pengepræmie på 500.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Patrick Holsøe afslører: Single igen

Da HER&NU/Realityportalen spurgte tidligere 'Robinson'-deltager Mie Fitness om dette års vinder af det populære realityshow til Reality Awards' julefrokost 2023, afslørede Mie, at hun havde et godt øje til en anden spiller i år, der havde bjergtaget hende afsnit efter afsnit.

- Min ærlige mening er, at Marie var den helt rigtige vinder, hvis du spørger mig. Men 'Robinson' er jo et game, hvor man kan stemme hinanden ud, og det er jo også en del af spillet. Så man kan sige, de har været ret smarte, fordi de nok har vidst, at uanset hvem Marie mødte i finalen, så ville de aldrig nå hende ind til sokkeholderne. Det var vel også derfor, hun røg ud.

LÆS OGSÅ: Blachman overrasker: Skifter branche

Artiklen fortsætter nedeunder billedet af Marie fra dette års 'Robinson Ekspeditionen'...

Marie fra 'Robinson'.
Marie fra 'Robinson'.

Dog understregede Mie Fitness, der selv medvirkede i 'Robinson Ekspeditionen' tilbage i 2022, at det trods alt var den rette vinder iblandt de tre finalister, der nu var tilbage og som kæmpede om førstepladsen på præmieskammelen.

- Men af de tre, der stod tilbage, synes jeg, det var cool, at det var Majbritt, der vandt. Men jeg synes, Marie var mega blæret. Hun blev ikke båret, men kæmpede sine egne kampe. Og de chancer, hun får i programmet, nailer hun bare. Hun var sej, og de andre når hende ikke, lyder det fra Mie Fitness.

LÆS OGSÅ: Her er vinderne af 'Nybyggerne 2023': Nibras og Obaid tager sejren