Her er vinderne af 'Nybyggerne 2023': Nibras og Obaid tager sejren

For kun ét af de fire par blev boligdrømmen realiseret i 'Nybyggerne'-finalen 2023.

Her til aften blev det endeligt afgjort, hvem af de fire par fra grønt-, gult, rødt- og blåt hus, der hev flest stemmer hjem fra seerne og dermed også sikrede sig sejren i sæson ni af 'Nybyggerne' på TV 2.

Og i år gik sejren til ingen ringere end parret Nibras og Obaid i rødt hus, der både tryllebandt seerne og ikke mindst dommerne, Mette Helena Rasmussen og Önder Yazar, med deres orientalske og skandinaviske stil samt håndværksmæssige præstationer, hvormed de fik overrakt de spejlblanke nøgler til deres spritnye hus i Skibby midt i Hornsherred på Sjælland.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Majbritt afslører: Pengene er brugt

Under finalen, der traditionentro blev sendt live på TV 2 i nærheden af 'Nybyggerne'-husene, var Nibras og Obaid da også tydeligt berørt og satte ord på den fine sejr.

- Det er det vildeste. Det er så overvældende. Vi har alle sammen fortjent at bo på Nybyggervej. Jeg ville ønske, vi alle sammen kunne være her. Jeg er så stolt af Obaid. Jeg havde ikke gjort noget anerledes, fortæller Nibras efter sejren.

Nibras og Obaid vinder deres drømmebolig på 133 kvm fordelt på et plan med 11 rum inklusive for- og baghave. Huset har en værdi på 3.300.000 kr.

Se vindervideoen som 'Nybyggerne'-dommer Mette Helena Rasmussens lagde op på sin Instagram-profil herunder...

LÆS OGSÅ: Amalies mor: Det er forfærdeligt

Hvis man ikke kan få nok af 'Nybyggerne', så ligger sæson 7, 8 og selvfølgelig 9 tilgængelig på TV 2 Play lige HER.