Taler ud om tid i fængsel: Så voldsomt er det

Nu sender Katerina en direkte appel til udenrigsminister Lars Løkke.

På 17. dag er Elvira Pitzner tilbageholdt i Dubai og må ikke forlade landet. Indtil nu har hendes mor været ved hendes side, men nu er Katerina Pitzner taget hjem til Danmark for med egne ord at samle kræfter.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen afslører familieforøgelse

- Jeg er mast. Afmægtig. Ødelagt indeni. Jeg er langt fra færdig, og jeg giver ikke op, men hvor er det hårdt at være nogens klippe, når man selv er i knæ. Vi er oppe mod et system i en stat, der giver mænd våben mod kvinder, der kan ødelægge dem for altid. Her anerkender man ikke kvinders ret til frihed og ligeværdighed, skriver hun i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Isabella Alberte afslører stor nyhed

Derfor retter Katerina Pitzner en direkte og offentlig appel til Danmarks udenrigsminister, Lars Løkke Rasmussen, mens hun fortæller, hvor voldsom en oplevelse det har været at være i fængsel.

- Elvira har været naiv og uforsigtig! Men tror du ikke, at hun selv tænkte på det, da hun blev umyndiggjort, ydmyget og bedt om at afklæde sig op til flere gange og undersøgt i alle kropsåbninger uden ret til en advokat eller et opkald? Tror du ikke, at hun tænkte på det, da hun lå 3 døgn på en tynd beskidt madras på gulvet, fængslet i et rum med over 200 kvinder? Tror du ikke, hun lever i bitterhed med sin egen naive tro på det gode, hver eneste dag, siden hun blev frataget sin frihed?

LÆS OGSÅ: Josephine Højbjerg færdig med 'Tinka'

- Jeg kan godt forstå, at Elvira er bange. Og jeg beder dig ikke om hjælp for at få særbehandling, men fordi der er en herboende dansk kvinde, der har blot handlet som en ganske almindelig dansk pige og derved kommet i klemme i et andet land under helt urimelige omstændigheder.Kære Lars Løkke Rasmussen, dette er min 3. appel til dig. (Foregående blev sendt direkte til dig 9/12 og 11/12). Vil du ikke nok hjælpe Elvira?

Læs hele opslaget herunder: