Artigeardit og Lamin
Artigeardit og Lamin

Ardigeardit om farrollen: Det er skidehyggeligt

Artigeardit strålede på guldløberen til 'P3 GULD', da han talte om sin søn.

Tilbage i juli delte sangeren Artigeardit, der har det borgerlige navn Ardit Aliti, den glædelige nyhed, at han var blevet far til en lille søn.

Artiklen fortsætter efter videoen:

Rapkometen, der værner meget om sit privatliv, har ikke tidligere givet mange detaljer om sin lille søn, men til 'P3 GULD' satte han et par ord på sin nye tilværelse som far til den fremmødte presse.

- Det føles fantastisk. Jeg skal stadig lige lande i det - han er kun tre måneder gammel. Men han er den skønneste lille dreng, så vi er rigtig glade derhjemme, lyder det fra rapperen.

LÆS OGSÅ: Ny hverdag på Falster: Mads har skaffet job til kæresten

På halv-barsel

Rapperen ønskede ikke at røbe, hvad sønnen hedder, men den stolte far ville gerne dele, hvordan han balancerer sit arbejdsliv og sin nye rolle som far.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer afslører: Aftenens dans har helt særlig betydning

- Jeg har ikke et 8-16 job, og det skal man lige tage med i overvejelserne. Jeg synes, at jeg har klaret det meget godt. Der har været noget med nogle aflysninger, fortæller rapperen, der måtte aflyse flere koncerter i forbindelse med dette års Grøn Koncert.

LÆS OGSÅ: Efter tv-skilsmisse: Nu har de genoptaget kontakten

- jeg er gået lidt på halvbarsel, men det er skidehyggeligt at have ham derhjemme, og det er jo livets gang, lyder det fra den stolte far.

LÆS OGSÅ: Her er vinderne til P3 Guld 2023